M
Metho
Guest
lel...Dzeko Kume. Moras da me naucis Bosanski jazik.....
lel...Dzeko Kume. Moras da me naucis Bosanski jazik.....
znao sam :![]()
bosanac 100%
krije se iza hrv. zastave
ps. da nisi slucajno iz hercegovine? ako jesi, da ti preporucim enciklopediju naseg divnog korisnika hrhrhrvat-a.
Ne poznam nikoga hrvata u mojim godinama u njemackoj. Mislio sam makar ovdje malo uciti hrvatski.E pa da, to su te skoro neizbjezne neugodnosti s kojima se zapravo svi sursrecu koji se misle vratiti. Mene je najvise strah njemackog naglaska i č i ć, ali ono, vazno je da su temelji tu i sigurna sam, ako si jednom stvarno na duze vrijeme tamo, onda je to stvar koja se da srediti u roku par mjeseci.
haha
Zao mi je... ja sam 100% hrvat.:Moja majka je odrastla u srednije bosne. One je 100% hrvatica.
Ne poznam nikoga hrvata u mojim godinama u njemackoj. Mislio sam makar ovdje malo uciti hrvatski.

Mozeee i ja sam to vec predlozila u jednom topicu ali nitko se ne odaziva na taj moj prijedlog…..a znam da ih ima koji su odrasli s tim jezikom….samo malo dobre volje :augenbrauen:Ne poznam nikoga hrvata u mojim godinama u njemackoj. Mislio sam makar ovdje malo uciti hrvatski.
gdje iz srednje bosne?
eheheh

Prvi zadatak. Kupi sebi knjigu "Islamska Dekleracija" rahmetli Alije Izetbegovica.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen