Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hellenic Army - Info & Gallery

Wird eigentlich der erste Eintrag von Macedonian aktuel gehalten?
Entsprechen die Zahlen den Zahlen von 2013?
 
Από την Πρέβεζα ο πρώτος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ!!!

Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του «1ου καλύτερου Πολεμιστή» του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια, που διήρκεσαν έναν μήνα στην Ισπανία, μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

blacknews.gr ??? ??? ??????? ? ?????? ????????? ??????? ??? ????!!! - blacknews.gr | ????????
 
150px-Logo_Olympiakos_Piräus.svg.png
 
Helo Dunker Από Ελληνική Εταιρία
aviationlive | 5/30/2013 08:52:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμάνι της Σούδας η δοκιμή του Helo Dunker που κατασκεύασε η Χανιώτικη εταιρία "Εργαλειοτεχνική Κρήτης". Ο "εξομοιωτής" κατασκευάστηκε για λογαριασμό της νορβηγικής εταιρείας Evacsim S.A. και πρόκειται να παραδοθεί σε κέντρο εκπαίδευσης διαφυγής απο βυθιζόμενο ελικόπτερο στο Βιετνάμ.


Το υπόλοιπο : AviationLive: Helo Dunker
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives
http://www.balkanforum.info/f41/hellenic-army-info-and-gallery-3322/index227.html

- - - Aktualisiert - - -

New Exports in Germany for Products of INTRACOM Defense Electronics

May 20, 2013: Expanding its export activities, INTRACOM Defense Electronics (IDE) signed two (2) new export contracts with German companies, for own developed products.
The value of the contracts amounts to € 4 mil. and completion is scheduled by the end of 2014.

The one agreement with the German company RAM Sys, concerns the production of telemetry systems for NATO surface-to-air ESSM (Evolved SeaSparrow Missile) program,
which has shown successful international records and is in use by the naval forces of twelve (12) countries.
http://www.intracomdefense.com/post/366#0
 
Άφιξη του πέμπτου NH-90 του Στρατού (ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΦΩΤΟ)

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχε πριν από λίγο το «defence-point.gr», τελικά το ελικόπτερο NH-90 ήρθε στην Ελλάδα χθες (!) οπότε παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη, μαζί με τις αρχικές φωτογραφίες από το άλμα που πραγματοποιήθηκε με αυτά που έχουν ήδη παραληφθεί. Το αρχικό κείμενο παραμένει ως έχει.

———————————-

(ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «defence-point.gr» την επόμενη εβδομάδα προβλέπεται να αφιχθεί στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων το 5ο κατά σειρά μεταφορικό ελικόπτερο NH-90.

Το ελικόπτερο θα ενταχθεί στη δύναμη του 2ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2 ΤΕΑΣ) μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα που έχουν ήδη παραληφθεί.

Η παραλαβή του ελικοπτέρου σημαίνει ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί με την οικονομική εξυπηρέτηση του προγράμματος (σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε εκκρεμότητα με την καταβολή ποσού 25 εκατ. ευρώ για να συνεχιστούν οι παραδόσεις) και ότι με πολυετή καθυστέρηση η Αεροπορία Στρατού του Ελληνικού Στρατού έστω και σταδιακά βελτιώνει δραματικά την αερομεταφορική της ικανότητα.
http://www.defence-point.gr/news/?p=72315
 

Anhänge

  • NH-90_pempto_2.jpg
    NH-90_pempto_2.jpg
    131,9 KB · Aufrufe: 103
Zuletzt bearbeitet:
Επιβεβαίωση Onalert στη Βουλή για το απόρρητο ελληνικό σύστημα που "τύφλωνε" τα F-16!

Στιις 17 Αυγούστου το Onalert αποκάλυπτε ότι Έλληνες τεχνικοί είχαν κατορθώσει να κατασκευάσουν ένα σύστημα παρεμβολών που "τύφλωνε" τα αντίπαλα F-16 σε απόσταση 35 μιλίων! Όχι στα λόγια ,αλλά στην πράξη! Το σύστημα είχε τοποθετηθεί σε αεροσκάφη A 7 ,τα οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν F 16. Τα ποσοστά επιτυχίας "τύφλωσης" των F 16 ήταν εκπληκτικά! Κι όμως την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα κάνουν υπομονή μέχρι παρεξηγήσεως για το πότε επιτέλους θα τελειώσει ...το σήριαλ με τα αμερικανικά συστήματα αυτοπροστασίας στα "τυφλά" F-16,πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι το ελληνικό εγχείρημα των ανθρώπων της ΠΑ και της ΕΑΒ "δεν μας κάνει" αν και όλοι παραδέχονται ότι λειτούργησε άψογα στις δοκιμές του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ONALERT

Τι απέγινε το σύστημα φτιαγμένο από ελληνικά χέρια; Ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή Η.Πολατίδη περιέγραψε την πορεία της ελληνικής ανακάλυψης.Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε πως το οδήγησαν στην απαξίωση:

"Αναφέρεστε στο εργαστηριακό πρωτότυπο του συστήματος Ε2 -92, και αλλιώς παρεμβολέα αυτοπροστασίας αεροσκαφών.
Αυτό το σύστημα πράγματι αναπτύχθηκε από προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και στη συνέχεια ανατέθηκε στην ΕΑΒ, η παραγωγή δύο βιομηχανικών πρωτοτύπων μέσω της σύμβασης 006 του 1999.
Επιβεβαίωση Onalert στη Βουλή για το απόρρητο ελληνικό σύστημα που "τύφλωνε" τα F-16! - OnAlert.gr
 
Zurück
Oben