Ravna_Posavina
Spitzen-Poster
tebe nema a dusa me boli .. tebe nema a srce jos voli
Na koje pitanje svega ti ?????
Ko i zasto je tvoj stric bio na spisku ??? Jel' to pitanje ?
nemoj se sramotiti molim te
Onda moras, svega tiiiiiiii, procitati moj posting u kontekstu, jer sam komentarisala nesto! A ti si se ohrabrio da mi nesto muvljas sa strane!
Idi procitaj o cemu ja pricam i nemoj mi molim te drzati neki bezvezni govor koji ni cemui ne vodi.....rhetorische Fragen sind eben nicht jedermanns Sache, was?! Ali bitno je da si nesto reko!
trazija san neki izvor za selo ravne (imas i na youtube-u neke snimke ako se ne varan) pa naletih na ovo, neka stranica s kratkin pregledom rata...
uostalome, vatrena, sta su ucinili onih par iljada mrtvih ili oni po logorin... survival camp, jeli? zlo je zlo, ali malo realnosti nebi skodilo...
ali koji kurac se ja tu opet misan u neke rasprave provokatora internet-stakora... idjen ca, zlo mi je... a vi se nastavite prolivat...
tvoga strica su imali na spisku mozda zato sta je srbin, mozda zato jer je mutija nesto u pozadini... od kud cu ja znati zasto je bija na spisku?
zastu su cetnici bacili moju babu u bunar nakon sta su joj grkljan prerizali? ajde matereti, odgovori!
ko mi kaze hahahahhahaha, masis temu i spominjes svoga strica a nabijas meni na nos da je bitno da sam nesto rekao ! ahhahahahah
hajmo nas dvoje iz pocetka lutko moja, sta te musi i sta si me htjela pitati ?
i ti oces ozbiljnu diskusiju da vodis posle ovakvov postinga?....tu je malo vise potrebno a ne ismijavana! Javi se kad ukapiras da samnom na ovakav nacin diskutirati neces!
hahahaha pa navedi mi jednog pametnog korisnika ovog foruma koji uopste zeli stobom pametno diskutovati !
ubacivas neke tacke sa strane koje uopste nemaju veze sa Ilijom Jusrisicem pa ocekivas normalnu diskusiju ???
Bas ti koja samo zna pokazivati prstom u druge braneci sebe ili tu ideologiju koju ti podrzavas ????
Mucni malo glavom ba se opet javi, ali ne veceras...ja odoh !
Zelim ugodnu noc i hvala na zabavi !
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen