Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ilija Jurisic freigesprochen

ma nemoj!? Covjek pravnik u visokoj funkciji, mlad, pun energije i bez politicke partije, ko i danas, sta je zgresio....ah....ko zna....srbin je....ali eto, da nebih grijesili dusu i denoncirali nekog ili borbu za slobodu! Jel pase....?

haj ne seri svega ti, sta mislis koliko pitanja imaju Srebrencani ??????
cuj "ko zna...srbin je..." - isto se tako upitaj za zrtve iz Srebrenice ili drugog grada koji je slavno oslobodjen !
Ko zna... muslimani .. .mozda im je to bila greska. . .

Bubas gluposti !

Ja mislim da nije potrebna raspravlja oko toga zasto je ko ubijen/protjeran/mucen, to je sve jasno, zar nemislite vatrena i ludjak?

1. Ja mislim da imam dobru predstavu kakav je to rat bio, eto sam si opisao. Ako o tome hocemo raspravljati onda moramo novu temu otvoriti, jer ona ima mnogo veci spektrum nego rasprava oko tuzlanskoga incidenta, koja je samo mali dio mozaika u cijeloj slici prosloga rata
2. Nema to veze sa "Jugoslavenskome" te Armije, cinjenica je da je netko otvorio vatru na tu kolonu i da se to sada pokusava skrivati.
Ja neznam ukoliko je taj ilija jurisic odgovoran za to, mozda jeste nevin, ali netko mora imati odgovornost za to

to je cijela prica

Isto kao sto neko mora imati odgovornost za civile koje su ubijene !

Ja mislim da ti nemas ni 5% predstava kakav je to bio rat jarane, ove ne mislim kao uvredu vec kao realnost !

haj ne seri svega ti, sta mislis koliko pitanja imaju Srebrencani ??????
cuj "ko zna...srbin je..." - isto se tako upitaj za zrtve iz Srebrenice ili drugog grada koji je slavno oslobodjen !
Ko zna... muslimani .. .mozda im je to bila greska. . .

Bubas gluposti !

Nema potrebe da vrijedjas, ko sto te i ja ne napadam! Kao prvo! A kao drugo nemoras skrenuti paznju odma prema Srebrenici, znamo za tu agresiju i to ubistvu....o tome svaki dan pisemo....nego ajmo skrenuti trenutno paznju na Tuzlu....znaci, i taj moj stric je nesto ne duzno dozivio sa strane "Oslobadjaca" !!! Ako ti je to odgovor na tu cinjenicu onda ti mogu reci da jako bijedna!

Hvala na paznji, "moralistu"

Cisto sumljam da je ta cinjenica jasna! Kao sto sam dobila odgovor na to!

Jedno konkretno pitanje sa moje strane, izaziva sta? Skretanje na drugu temu! haos!:app: nista novo!

Na koje pitanje svega ti ?????
Ko i zasto je tvoj stric bio na spisku ??? Jel' to pitanje ?
nemoj se sramotiti molim te

Nema potrebe da vrijedjas, ko sto te i ja ne napadam! Kao prvo! A kao drugo nemoras skrenuti paznju odma prema Srebrenici, znamo za tu agresiju i to ubistvu....o tome svaki dan pisemo....nego ajmo skrenuti trenutno paznju na Tuzlu....znaci, i taj moj stric je nesto ne duzno dozivio sa strane "Oslobadjaca" !!! Ako ti je to odgovor na tu cinjenicu onda ti mogu reci da jako bijedna!

Hvala na paznji, "moralistu"

Jel' tvoj stric bio vojno lice ili je bio u toj koloni ????
Ako nije onda si promasila tematiku ovog threada !

ja ne govorim o predstavi kako oko mene granate lete, nego o smislu ovoga rata, pozadina itd.

Pozadina ???
Jos gora nego granate . . .

Zurück
Oben