Veles
standard
Wow, danke für den Link (habe ich gebookmarked). Jetzt habe ich nicht die Zeit um mir sowas reinzuziehen aber ich werde es mir durchlesen.
Wow, danke für den Link (habe ich gebookmarked). Jetzt habe ich nicht die Zeit um mir sowas reinzuziehen aber ich werde es mir durchlesen.
es gibt ein altes serbisches sprichwort , das besagt : wer im lehmhaus sitzt sollte nicht an die wand pissen
ihr macht hier nen drama um eine person dabei waren locker 10-20% in der bosnischen armee katholiken und orthodoxe christen. nur dass sie ihr land verteidigt haben und nicht babies getötet haben , deswegen sind sie keine verräter
geht ihr mir auf n sack mir euren aus dem ärmeln geschüttelten aussagen....bring quellen honk ansonsten reih dich in die mullah reihe der verrücktesten bosnijaken lügen ein....die VRS hatte am mehr muslime und kroaten in ihren reihen gehabt als die arbih und die hvo hos serben zusammen und alle anderen paras...,..
ihr habt die meisten serben aus sarajevo rekrutiert und die meisten von ihnen sind alles andere als freiwillig rein gegangen ....das alles was ihr uns vorwirft habt ihr hundert mal schlimmer betrieben.....die muslims von fikret waren alle freiwillig auf serbischer seite genauso wie die anderen aus verschienden einheiten der vrs!!
kao prvo onaj dio Sarajeva koji je bio pod muslimanskom okupacijom bio je najveci logor u srcu evrope............srbi koji su se nalazili u njemu bili su klasicni logorasi................zabranjen im je bio izlazak iz muslimanskog dela grada a ubijani su za sitnicu................kupljeni su po ulicama ili su im dolazili na kucna vrata i prisilno mobilisani............u slucaju da odbijes streljaju te na licu mesta ili ako imas srece salju te u Viktor Bubanj na prevaspitavanje posle koga trcis pevajuci u armiju bih.......iako je i vecina tako mobilisanih Srba stradala od mudzahedina koji su ih kao krscane ubijali na licu mesta.....dh lächerlich was ihr erzählt.....was ist mit den 3000 serbischen wohnungen die durch mord den besitzern abgenommen wurden und bis heute net zurück gegeben wurden??
oko 280 muslimana je ucestvovalo u VRS u operaciji oslobadanja Bjelasnice i Igmana ........!!!
koliko je mrtvih srba bilo u sarajevu od muslimanske ruke?
du redest von eigentum was ihnen geklaut wurde, was habt ihr in halb bosnien gemacht, menschen wurden mit waffen gezwungen papiere zu unterschreiben das sie ihe häuser und eigentum freiwillig abgegeben haben.
a to za tih 280 muslimana u vrs na igmanu, imas li neke dokaze.
RATNO SARAJEVO - LOGOR ZA SRBE (1)
SVEDOČANSTVO V. R., rođenog 1949. godine u Pofalićima:
- Rat je došao u Pofaliće kada je 15. maja 1992. u Orlovačkoj ulici Mirsad Bungur, doseljenik iz Sandžaka, ubio Rajka Savića. Istovremeno su ubijeni Mlađan Bratić, Branko Jeremić, Branko Bozalo, Vojin Vukadin, Slobodan i Neđo Odžaković, dok su zaklani Savo Elez i bračni par Mirko i Rosa Savić. Na kućnom pragu sekirom je ubijena Vida Bratić.
Prema rečima V. R., rano ujutru, 16. maja, napadnuto je 200 srpskih porodica iz svih pravaca.
- Celokupan scenario ubijanja preužele su doseljene Sandžaklije, a nas je napalo više od tri hiljade muslimanskih bojovnika iz pet pravaca. Prilikom bežanja sam morao da ostavim bolesnog oca, da spasavam decu, majku, ženu, braću, snahu... Bili smo okruženi sa svih strana, zavladala je panika, preživeli su počeli da se povlače prema Humu, a zatim prema brdu Žuč. Koljači su u talasima napadali, sustizali bolesne i iznemogle. Ubijali su ih na najzverskiji način...
Kolona se u bezglavom bekstvu zaputila do severozapadnih padina brda Hum, prema Buća potoku. Odatle se trebalo popeti na brdo Žuč. Ali, kolona je presečena.
- Bežali smo, padali bez daha, grebali prstima korenje trave. Pred očima mi je stalno bio otac, kojeg sam ostavio za stolom. Moja deca su vrištala, dozivala me. Ugledao sam brata kako ranjen leži na padini. Tresla mu se noga. Imao sam osećaj da mi je glava nekoliko metara daleko od mene.
- Dok je trajalo bestijalno orgijanje drogiranih muslimanskih fanatika, sa Huma su na sve četiri strane sveta odjekivale „ilahije” i „kaside” uz poznati refren: „Alahu akber” - nastavio je V. R. - Uz tu, jezivu mudžahedinsku dreku, prolamao se cik straha prestravljene dece, vapaj žena, krici ranjenih, uz rafalne i pojedinačne pucnjeve. Iživljavali su se, tri puta su nas namerno puštali da umaknemo, da bi nas uvek iznova okruživali i ubijali.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen