Junuz_Đipalo
Top-Poster
majke vam se ja najebem svima ode, vi ste doli u bosni obicnji uhljupi i gastarbajterska bagra (cast iznimkama), koja pocima mucat cim mora izgovorit vise od dvije recenice na maternjem. ja sam dole u svakoj jebenoj vukojebeni doma, i gle cuda, hrvat sam iz bosne. ko vas pita, bice sta bude, ali nece sigurno bit kako vi zelite. brinite se kako ce te se uvuc hermanu i jörgu u supak da vam da povisicu u svapskom poduzecu. umrijet ce te u tudjini, zapamtite. vama je bosna ko sta je meni meksiko.
meni je baba pretprosle godine prepisala teren i zapaljenu kucu, i zakleo sam se da ce tamo niknit nova kucica, tek toliko da mogu doc dva tri dana kroz ljetne mjesece da cejfim malo. i bice to hrvatska kuca. a najmanje ce smetat komsijama. smetat ce vama gastarbajterskom smecu. a vi patite i kad bude za nekoliko godina doslo do cega bezglavno jurimo, onda ce dreka opet bit velika.
nabijem vas na kurac
meni je baba pretprosle godine prepisala teren i zapaljenu kucu, i zakleo sam se da ce tamo niknit nova kucica, tek toliko da mogu doc dva tri dana kroz ljetne mjesece da cejfim malo. i bice to hrvatska kuca. a najmanje ce smetat komsijama. smetat ce vama gastarbajterskom smecu. a vi patite i kad bude za nekoliko godina doslo do cega bezglavno jurimo, onda ce dreka opet bit velika.
nabijem vas na kurac