Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

"Jat" postaje "Er Srbija"

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
Zemljace, problem je sto su ljudi sljepci, tj. pored ociju i ne kapiraju da kada se kaze JAT da to nije JAT iz nekadasnje SFRJ koji je imao kapacitet nekoliko puta veci od sadasnjeg (sada vec bivseg) JAT-a. Danasnji JAT malena je kompanija kapljica medju velikim kompanijama poput njemackih i britanskih i sl. , u malenoj evropskoj drzavi. A sad, jugonostalgicare ostavite, njih ionako vec za par godina sve ceka kofa hladne vode preko glave, kada vide gdje su otisle zemlje iz susjedstva na ekonomskom planu, bice to male Svicarske, a mi, nisam siguran, nikako da se nacija mrdne, jos samo umjemo da se sjecamo juge i da sanjarimo, ali samo sanjajte brzo cemo biti izgurani na margine svih dogadjaja, a nase komsije uspjesne nove male moderne postjugoslovenske drzave koje su uspjesna prica, decenijama ispred utavorene Srbije koja sanja druga tita.

Podrska novoj srpskoj kompaniji Air Serbia i Srbiji koja se posle sto godina vraca u evropsku civilizaciju i to uspjehom bez obzira odakle novac dolazi, dakle pragmatizam - dosta je vise prisustvo Jugoslavije u nasem drustvu.

Potpuno se slažem.
Vojničkim pozdravom sam samo odao poslednju počast "jugoslovenskom gigantu".
Šta ću kad sam idealista.....

Nur 'All'ah' entscheidet, was richtig ist.
558490_213989578758881_1093786168_n.jpg

Etihad ist eine super Gesellschaft, ich hoffe durch den Beitritt der Serben in das erlesene Netz aus Air-Carriern entwickelt sich was tolles :)

Zurück
Oben