Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

"Komödienstadel SDSM" Branko holt alte Garde wieder an Bord!

Was sind schon 5 MIO wen man sieht wie viel MIO VMRO für den Wahlkampf und Werbung braucht? und das alles Geld vom Staat

Ej be..da mi daet vmro samo ednas parata za ko so ja gradet edna statura vo centaron.....
Odma ca prekina studiom i drugine gluposti...

Ej be..da mi daet vmro samo ednas parata za ko so ja gradet edna statura vo centaron.....
Odma ca prekina studiom i drugine gluposti...

Nemozes da zamislis koja para trosat za izbori i reklami. i se toa so drzavni pari i posle tuka se spomnuva 5 MIO smesno :^^: i naravno se reklamiraat i davaat pari samo na novini,televizii koi se bliski do vlasta za da zboruvaat dobro za niv

Nemozes da zamislis koja para trosat za izbori i reklami. i se toa so drzavni pari i posle tuka se spomnuva 5 MIO smesno :^^: i naravno se reklamiraat i davaat pari samo na novini,televizii koi se bliski do vlasta za da zboruvaat dobro za niv

Toa e tocno ali...nema veza a vmro ili sdsm ili drugi...sve se isti. Al neje take?

Toa e tocno ali...nema veza a vmro ili sdsm ili drugi...sve se isti. Al neje take?

Taka e zasluzeno izgubi SDSM na Izbori. No sega e VMRO 8 godini na vlast i nemozat uste da vrvat nivnite izgovori krademe ama i tie kradeja rabotime loso ama tie bea polosi.

VMRO dobi vlast za da raboti podobro a ne 8 godini da kazuva sto pravele drugite

- - - Aktualisiert - - -

Das sind ja die Kommunisten aus der alten KPM, halsabschneider

Nicht zu vergessen der Vize-Premier Zoran Stavrevski auch EX-SDSM und Kommunist jetzt VMRO :nemafrke: Gruevski EX-DA und Kommunist jetzt VMRO wie fast alle anderen gibt kaum Unterschiede

Taka e zasluzeno izgubi SDSM na Izbori. No sega e VMRO 8 godini na vlast i nemozat uste da vrvat nivnite izgovori krademe ama i tie kradeja rabotime loso ama tie bea polosi.

VMRO dobi vlast za da raboti podobro a ne 8 godini da kazuva sto pravele drugite

Populisten braucht das Land! :mk1:

Zurück
Oben