Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Mavraj will glaube ich nicht spielen, habe ich in ein paar sportseiten gelesen...Mavraj wäre perfekt für unsere Abwehr, dann könnten wirs mall versuchen mit Curri im Mittelfeld da wäre er uns mehr vom nutzen..

Everton an einer Verpflichtung von Lorik Cana interessiert..
Everton : Cana toujours pisté

Selon The Sun, Lorik Cana, le défenseur-milieu international albanais de l'Olympique de Marseille, intéresserait toujours Everton. Malgré le renfort du Belge Marouane Fellaini (20 ans), en provenance du Standard de Liège, l'été dernier, Everton serait toujours extrêmement intéressé par le défenseur-milieu international albanais Lorik Cana (25 ans, Marseille) pour un transfert avoisinant les onze millions d'euros. Dans un autre registre, Joao Moutinho (22 ans, Sporting Portugal) serait également suivi.
Par ailleurs, les Toffees seraient aussi sur la piste de l'attaquant international brésilien Vagner Love (24 ans, CSKA Moscou) qui intéresserait encore, et toujours, l'Olympique de Marseille.

Quelle: ouest-france.fr - Trésors de mémoire / 1914-1918 la Grande Guerre / Embarquez pour le Vendée Globe 2008 /...

Ukraine / Parid Xhihani shenon, i jep fitoren Zarias
thumbnail.php

Sulmuesi shqiptar ka zhvilluar nje loje shume te mire
[FONT=times new roman,times]Nga Kel Naraci[/FONT]
[FONT=times new roman,times]Parid Xhihani ka shenuar perseri per skuadren e Zoria sot ne takimin ndaj Ilcevec. Sulmuesi shqiptar ka realizuar golin e fitores ne minuten e 68-te, kur rezultati ishte ne barazim 1-1. Xhihani ka zhvilluar nje pjese te pare te shkelqyer, ku ka qene lojtari me i rrezikshem. Shenoi perseri ne minuten e 11 te takimit, por goli u anullua nga gjyqtari per pozion jashte loje, nderkohe qe e njejta gje ndodhi edhe ne minuten e 19-te, nje minute pas golit te avantazhit per miqte. Paridi pati raste te tjera per shenim, por nje nga momentet me te bukura te pjeses se pare ishte nje gjuajtje gjysem "gershere" e cila per pak sa nuk i dha avantazhin ne minuten e 16-te. Edhe pas golit te barazimit te shenuar nga vendasit ne minuten e 34-rt, Xhihani pati dy raste te pastra per shenim, ne minuten e 38-te dhe ne minuten e 40-te kur gjuajti bukur brenda zones dhe topi perfundoi mbi tranverse. Ne pjesen e dyte, duke patur parasysh edhe epersine numerike te vendasve (pasi qe nga minuta e 28-te miqte luajten me 10 lojtare), Parid Xhihani arriti te shenonte edhe golin e avantazhit ne minuten e 68-te duke i dhene fitoren skuadres se tij. Ky ishte goli i shtate i Xhihanit ne kampionatin Ukrainas Premier Liha[/FONT]

Kann nicht begreiffen warum Arie Haan ihn nicht für das Länderspiel nominiert hatt, aber ich hoffe er wird es für die anderen Quali spiele tun..Denn Zurzeit ist er unser treffsicherster Stürmer..

alta wisst ihr was ich nicht verstehen in den schulen sind die albaner fast immer die freestyler und die besten im fußball aber in der nationalmannschaft gibt es keine von der sorte wer is daran schuld na klar albanien anstatt sie in vereinen nachschauen wo albaner spielen und wie sie spielen bleiben sie einfach faul dort sitzen ist ja klar das niemand fußball spielt wen er für nichts spielt

Lorik Cana: Në 2009-2010 do të luaj te Bajerni i Mynihut

Mesfushori e rrëfen se do ta largohet nga Franca

E ardhmja e Lorik Canës, në sezonin e 2009-2010, me shumë mundësi do të jetë te Bajerni i Mynihut. Ka qenë vetë mesfushori shqiptar i Olimpikut të Marsejës, ai i cili ka identifikuar skuadrën e njohur gjermane si destinacionin thuajse të sigurt të tij në merkaton e verës së ardhshme, pasi ka theksuar se ky mund të jetë viti i fundit në Francë.

E ardhmja - I ndodhur dje në Tiranë, në fundin e një vizite 24- orëshe, ku edhe ka marrë nga Presidenti Bamir Topi titullin "Ambasador i Kombit", Loriku ka zbuluar për herë të parë ekipin e të ardhmes. "Nuk jam shumë i sigurt, ka shumë mundësi që ky të jetë viti i fundit, që unë luaj me Olimpikun e Marsejës. Një nga klubet, me të cilin kam kontakte dhe tek i cili do të kisha dëshirë të luaja, patjetër që në krye të listës është Bajerni i Mynihut. Një ofertë e fundit, që kanë për të më bërë muajin e ardhshëm klubet angleze, nuk dua të përmend emra, por shifra është rreth 12 milionë euro (hipotezat të çojnë tek Evertoni), mund t‘ju them që tani se kam për ta refuzuar".

Prapaskenat - Gjatë merkatos së verës 2008, Loriku ka marrë oferta nga kampionate të ndryshme si ai anglez, spanjoll, gjerman etj. Disa nga ekipet e interesuara ishin Arsenali, Evertoni dhe Bajerni i Mynihut. Skuadra Vengerit, në ditët e fundit të merkatos, bëri një super ofertë prej 20 milionë eurosh, por që u refuzua nga Marseja. Tashmë janë zbardhur edhe prapaskenat e këtij refuzimi, për të cilat Loriku nuk ka preferuar të flasë. Atëherë, presidenti i Marsejës, Pape Diuf, iu lut të mos largohej, pasi, nëse ikte edhe kapiteni (Cana), tifozët do ta akuzonin presidentin për shkatërrimin e ekipit. Ndërkohë që Diuf do t‘i premtonte se, në ofertën e parë të mirë që do të vinte për sezonin tjetër, do ta lejojnë që të largohej.

Pengu - Lorik Cana, i cili konfirmoi edhe njëherë se nuk do të bashkohet me Perfaqesuesen e Kosovës, por do të qëndrojë tek ajo e Shqipërisë, ka rrëfyer gjithashtu se i ka mbetur peng humbja ndaj Hungarisë, ku mendon se, nëse do të ishte marrë të paktën një rezultat pozitiv, sot mund të flitej për një fillim perfekt të Eliminatoreve të Botërorit.

Ein Wechsel zu einem Topklub ist längst überfällig, wahrscheinlich als Ersatz für van Bommel da sein Vertrag nicht verlängert wird.

Ribery wird sich sicher für Cana einsetzen, ich hoffe der Wechsel klappt.

Heute Testspiel Aserbaidschan-Albanien

Spiel ist um 17 Uhr. Man kann des Spiel LIVE auf Supersport (AL) und TVSH sehen.

Albanien ist ohne Cana,Hyka,Kapllani,Bogdani,Beqaj..nach Baku geflogen.

junge Spieler wie Sukaj,Líka,Vrapi,Muzaka,Bakaj,Teli oder auch Ujkani wurden Nominiert.

Zurück
Oben