Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

thumbnail.php

Jonuzi shenon, Dallku asiston, rikthehet Curri
Nga Lorik von Balkanforum...

Ka fituar skuadra e Vorksla 1-0 ne Premier Liha te Ukraines, me golin e shenuar ne minuten e fundit nga Kosovari Ahmet Jonuzi, pas krosimit te Armend Dallkut. Jonuzi hyri ne loje ne minuten e 46-te ne vend te patriotit te tij Debatik Curri i cili rikthehet pas demtimit te pesuar disa dite me pare. Armend Dallku gjithashtu u aktivizua si titullar gjate gjithe takimit ndaj rivales Metalurgh Donetsk qe vazhdon te ndodhet ne vend te trete. Me kete fitore, Vorksla mban vendin e katert me 23 pike, 3 me pak se Metalurgh me pike te barabarta me Zaporishta, pas 13 javeve kampionat. Jonuzi eshte nje nga emrat e fundit te perfolur nga trajneri Haan dhe drejtuesit e kombetares per tu vezhguar si nje e ardhme e mundshme per te luajtur me "kuqezinjte"

Ahmed Januzi: Dua te vishem Kuq e Zi.
thumbnail.php
Ahmet Jonuzi
Vorskla në këtë kampionat ka ambicie të larta
“Natyrisht se është ëndërr e çdo futbollist shqiptar të vishet kuqezi. Edhe unë jam i gatshëm më shumë se kurrë të bëhem pjesë e ekipit shqiptar”, ka thënë sulmuesi Ahmet Jonuzi

Fatmir Bytyçi

Prishtinë, 5 nëntor - Sulmuesi kosovar, njëkohësisht anëtar i skuadrës ukrainase Vorskla, Ahmet Jonuzi, është shprehur i gatshëm t’i mbrojë ngjyrat e kombëtares shqiptare. Emri i Jonuzit këtyre ditëve është duke u përfolur në mediet e shumta shqiptare rreth ftesës së mundshme nga ana e trajnerit të Shqipërisë, Arie Haan. Jonuzi, i cili shënoi gol në takimin e fundit ndaj Metallurg Donesk, ka thënë se me dëshirën më të madhe do të vishej kuqezi. Ai thotë se është ëndërr e çdo futbollisti t’i mbrojë ngjyrat e kombëtares shqiptare. Sipas Jonuzit, tashmë është duke u biseduar rreth mundësisë për pajisje me pasaportë shqiptare.
“Natyrisht se është ëndërr e çdo futbollist shqiptar të vishet kuqezi. Edhe unë jam i gatshëm më shumë se kurrë të bëhem pjesë e ekipit shqiptar”, ka thënë Jonuzi.
“Ende nuk ka diçka konkret rreth angazhimit tim në kombëtare, porse është duke u biseduar në këtë drejtim. Shpresoj se dëshira ime - që të jem pjesë e kombëtare shqiptare - do të realizohet, por kjo nuk varet vetëm nga unë”.

Vorskla ne UEFA

Ish-sulmuesi i Kosovës së Vushtrrisë, Ahmet Jonuzi, është i lumtur që skuadra e tij, Vorskla, po arrin rezultate dhe paraqitje të mira në këtë edicion të garave.
“Realisht Vorskla në këtë kampionat po arrin rezultate të mira”, ka thënë Ahmeti, i cili ka bërë të ditur se “Vorskla në këtë kampionat ka ambicie të larta”.
“Trajneri po punon shumë në stërvitje. Është një kolektiv mjaft i mirë, kështu që rezultatet nuk po mungojnë. Objektiv i klubit fillimisht është ta sigurojmë mbijetesën e, nëse na jepet rasti, edhe të jemi në kupat evropiane. Aktualisht jemi në pozitën e tretë të renditjes tabelore dhe nëse vazhdojmë me këtë formë të mirë, jam i bindur se mund ta sigurojmë një vend në Kupën e UEFA-së”, ka thënë Jonuzi.

LISTA E KOMBËTARES per ndeshjen Miqesore kunder Azerbajxhanit..

Portierë

Arjan Beqaj (Anorthosis, Qipro)
Isli Hidi (Alki, Qipro)
Saimir Ujkani (Palermo, Itali)

Mbrojtës
Armend Dallku (Vorskla, Ukrainë)
Kristi Vangjeli (Aris, Greqi)
Debatik Curri (Vorskla, Ukrainë)
Endri Vrapi (Elbasani, Shqipëri)
Admir Teli (Hacettepe, Turqi)
Elvin Beqiri (Vllaznia, Shqipëri)

Mesfushorë
Lorik Cana (Olimpik Marsejë (Francë)
Altin Lala (Hanover 96, Gjermani)
Klodian Duro (Omonia Nik, Qipro)
Ervin Skela (Kotbus, Gjermani)
Ansi Agolli (Tirana, Shqipëri)
Elis Bakaj (Partizani (Shqipëri)
Ervin Bulku (Krivbas Krivi,Ukrainë)

Sulmues
Erjon Bogdani (Kievo, Itali)
Besart Berisha (Rozenborg, Norvegji)
Gilman Lika (Hacetepe, Turqi)
Xhevair Sukaj (Hacetepe, Turqi)

Arie Haan verzichtet auf 4 stammkräfte...Hyka, Salihi, Kapllani, Lila,
Neu dazugestossen sind..die beiden Legionäre aus der Türkei Lika und Sukaj....

Schade das er nicht Bylykbashi von Krivbas und Xhihani von Zarya eingeladen hatt, die beiden sind bei ihren Teams in der Ukraine absolute Stammkräfte..

Bylykbashi und Xhihani wär optimal gewesen, aber vll. kommt noch, jetzt is ja nur Freundschaftsspiel.
Aber ich finde es gut das er Sukaj und Lika und nicht mehr Hyka, Kapllani genommen hat.

Jepp, hast vollkommen recht.. Zurzeit sind Hyka und Kapllani totallausfalll..Ich bin sehr gespannt wie sich Gilman Lika macht, in der Türkei spielt er richtig gut.

Zurück
Oben