Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Kombëtarja / Azerbajxhani, miqësorja e 19 nëntorit
1224905948-Kombetarjafestontamam.jpg
ASNN - Kombëtarja shqiptare, ashtu si dhe herët e tjera, të vetmen mundësi për një miqësore më 19 nëntor e ka me Azerbajxhani. Lajmi është konfirmuar dje në mbrëmje nga zëdhënësi për shtyp i Federatës së Futbollit të Azerbajxhanit, që ka deklaruar në faqen e internetit se në parim është rënë dakord me drejtuesit e institucionit më të lartë të futbollit shqiptar.
Madje e njëjta gjë është konfirmuar edhe nga sekretari i përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Futbollit, Arben Bici, sipas të cilit tashmë pritet shkëmbimi i kërkesave zyrtare. Ajo që duhet bërë e ditur është se Azerbajxhani e ka kërkuar vetë këtë miqësore me Shqipërinë, pasi Letonia kishte refuzuar ndeshjen më 19 nëntor për shkak të problemeve të transportit të kombëtares së vet drejt Bakusë.
Në të njëjtën kohë, kur kombëtares sonë i ka rënë poshtë mundësitë për ndeshje miqësore me Turqinë, Sllovakinë, Slloveninë, por, së fundi, edhe me Paraguain, atëherë i leverdis kjo miqësore me Azerbajxhanin, me të cilën është luajtur tri herë; më 2000 në turneun "Rothmans" të Maltës, 1-0; më 2002, në Tiranë, 1-0; më 2006-ën, po në Tiranë, 2-1.
Tashmë është radha jonë që t'i kthejmë vizitën Azerbajxhanit, që stërvitet nga Berti Fogst, i cili më 1997 ishte trajner i Gjermanisë, në atë fitore të ngushtë 4-3 ndaj kombëtares sonë.

Kombëtarja / Azerbajxhani, miqësorja e 19 nëntorit
1224905948-Kombetarjafestontamam.jpg
ASNN - Kombëtarja shqiptare, ashtu si dhe herët e tjera, të vetmen mundësi për një miqësore më 19 nëntor e ka me Azerbajxhani. Lajmi është konfirmuar dje në mbrëmje nga zëdhënësi për shtyp i Federatës së Futbollit të Azerbajxhanit, që ka deklaruar në faqen e internetit se në parim është rënë dakord me drejtuesit e institucionit më të lartë të futbollit shqiptar.
Madje e njëjta gjë është konfirmuar edhe nga sekretari i përgjithshëm i Federatës Shqiptare të Futbollit, Arben Bici, sipas të cilit tashmë pritet shkëmbimi i kërkesave zyrtare. Ajo që duhet bërë e ditur është se Azerbajxhani e ka kërkuar vetë këtë miqësore me Shqipërinë, pasi Letonia kishte refuzuar ndeshjen më 19 nëntor për shkak të problemeve të transportit të kombëtares së vet drejt Bakusë.
Në të njëjtën kohë, kur kombëtares sonë i ka rënë poshtë mundësitë për ndeshje miqësore me Turqinë, Sllovakinë, Slloveninë, por, së fundi, edhe me Paraguain, atëherë i leverdis kjo miqësore me Azerbajxhanin, me të cilën është luajtur tri herë; më 2000 në turneun "Rothmans" të Maltës, 1-0; më 2002, në Tiranë, 1-0; më 2006-ën, po në Tiranë, 2-1.
Tashmë është radha jonë që t'i kthejmë vizitën Azerbajxhanit, që stërvitet nga Berti Fogst, i cili më 1997 ishte trajner i Gjermanisë, në atë fitore të ngushtë 4-3 ndaj kombëtares sonë.

Was soll das??

Immer gegen solche Flaschen Gegner.

Erst hieß es Türkei oder Slowakei dann Schweiz oder Paraguay
und jetzt so ne Enttäuschung

Ja wenn sie Azerbaijan schlagen, dann kommt Slowakei und dann die Schweiz, und dann Paraguay.
Wer will schon gegen Albanien spielen, wenn sie dann nicht mal Azerbaijan schlagen???

Albanien ist nicht in einem Level mit Azer.

Außerdem steht ja weiter oben das Albanien bisher alle 3 Spiele gegen die gewonnen haben.

Albanien ist nicht in einem Level mit Azer.

Außerdem steht ja weiter oben das Albanien bisher alle 3 Spiele gegen die gewonnen haben.

Der Verband bemüht sich nicht gut genug um einen Gegener für die Freundschaftsspiele zu ergatern oder auch nicht früh genug...

Wenn man sich zum bespiel Deutschland anschauet, sie wissen sogar gegen wenn sie im nächsten Jahr ein Freundschaftsspiel austragen, wäre gut wenn sich auch unser Verband so wie der deutsche arbeiten würde.......

Hi Leute

Hab mal ne Frage an euch, sollten Cana, Curri, und andere Kosovaren künftig noch für Albanien spielen ,wenn dan die Nationalmannschaft Kosovos an Qualis teilnehmen darf?

Wenn sie überhaupt dürfen, normalerweise geht das nicht. Gibts da eine Spezielle Regelung, da sie ja aus Kosovo stammen.

Ich bin so gespalten in der Frage, bin aber eher dafür das sie weiterhin für Albaniens NM spielen, lieber eine Starke Kombetare als 2 Mittelmässige..

Zurück
Oben