Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kosovo oder Kosova?

Velez schrieb:
juj strah me isaci kad vidim takve pedofile ko tebe stari gavrane

pedofil ti je to malo spindzurano u tvojim gacama. :lol: Nijedna moja riba nije bila vise od 6 meseci mladja... sada ti vidi kretencino... 8)

Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
haha deine sig ist zum lachen dort werdet ihr nie mehr zurück kehren.

Kako znas ?
to sna svako ne samo ja usim vi sta necete da priznate daje to hrvatska zemlja a ne srbska vrbska

Aha hasst also Freude wenn man sagt Srbe na Vrbe :roll: , hćttest du auch Freude wenn man sagt "Vješat ćemo Muslimane na grane"? :roll: Al si kreten..

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Kako znas ?
to sna svako ne samo ja usim vi sta necete da priznate daje to hrvatska zemlja a ne srbska vrbska

Aha hasst also Freude wenn man sagt Srbe na Vrbe :roll: , hćttest du auch Freude wenn man sagt "Vješat ćemo Muslimane na grane"? :roll: Al si kreten..
moj hrvate dragi vas knin hrvatski

Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Kako znas ?

Opet greske !!

Pise se "zna " ne sna !!! Pise se "osim " a ne usim !!! A cuj Poturico, sta tebe to briga, si pisao proslih puta da mrzis Ustase a sada ih branis ? Odluci se vec jednom, za koga si i sta si !!!

Mi nemamo sta priznati a to tebe nemora sjekirati, nisi ugrozen zivite u istoj Ustasko-Turskoj Pederaciji " pa izvolite, " hrvatsko cvijece " ... :wink:

Zurück
Oben