Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kosovo oder Kosova?

Dinarski-Vuk schrieb:
Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
haha deine sig ist zum lachen dort werdet ihr nie mehr zurück kehren.

Kako znas ?
to sna svako ne samo ja usim vi sta necete da priznate daje to hrvatska zemlja a ne srbska vrbska

Opet greske !!

Pise se "zna " ne sna !!! Pise se "osim " a ne usim !!! A cuj Poturico, sta tebe to briga, si pisao proslih puta da mrzis Ustase a sada ih branis ? Odluci se vec jednom, za koga si i sta si !!!

Mi nemamo sta priznati a to tebe nemora sjekirati, nisi ugrozen zivite u istoj Ustasko-Turskoj Pederaciji " pa izvolite, " hrvatsko cvijece " ... :wink:

pa haj pogledaj gore dasam davno promijenijo gresku.dir gehen die argumente aus alta sonst würdest du nicht immer auf schreib fehler aufweissen. dobro dosli u knin srce hrvatske.

Ravnokotarski-Vuk" [quote="Velez schrieb:
Velez ist das herzstück der mostaren Zrjinski wird es nie werden auch nicht durch die Politische unterstützung.

Ne spaja se to, to je kao da neko kaze Volim Pavelića ali mrzim ustaše..[/quote]
a de reci sto.

Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
haha deine sig ist zum lachen dort werdet ihr nie mehr zurück kehren.

Kako znas ?
to sna svako ne samo ja usim vi sta necete da priznate daje to hrvatska zemlja a ne srbska vrbska

Opet greske !!

Pise se "zna " ne sna !!! Pise se "osim " a ne usim !!! A cuj Poturico, sta tebe to briga, si pisao proslih puta da mrzis Ustase a sada ih branis ? Odluci se vec jednom, za koga si i sta si !!!

Mi nemamo sta priznati a to tebe nemora sjekirati, nisi ugrozen zivite u istoj Ustasko-Turskoj Pederaciji " pa izvolite, " hrvatsko cvijece " ... :wink:

pa haj pogledaj gore dasam davno promijenijo gresku.dir gehen die argumente aus alta sonst würdest du nicht immer auf schreib fehler aufweissen. dobro dosli u knin srce hrvatske.

Auuu tebi su argumenti potrebni, za tebe je dovoljno ovo sta pisem, kad budes naucio pricati svoj jezik kako treba, znati se ponasati, onda mozemo pricati ko ljudi ...

Ovako ja nevidim sta imam s tebom raspravljati, posto vidim imas neku bolest zvani
" Srbofobija " , jebiga PUBERTET nije jednostavan, a ako mislis da ces na ovakav nacin mene provocirati, grdno se varas, s time samo sebe pravis budalom, a izgleda oces da budes u centru paznje, posto koliko vidim kuci nisi zapazen od roditelja, al sta cu ti ja, djete si jos i nekako te mogu razumjeti, hoces glumiti ovdje nekog " Baliju " koji mrzi Srbe iznad duse, al to nepali kod mene a ni kod drugih !!!

A sad prepustan ti opet scenu, pa pisi do mile volje, posto ti je to izgleda jedino u zivotu sto te zanima !!!

Zivio poturceni Srbine :wink:

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:
@ dinarsky, kako ja baratam sa nasim jezikom ? nije lose, jel ?

Ti si jedan od retkih koji stvarno dobro znaju pricati na nasem jeziku, ozbiljno :wink:
Znam nekada se uvali neka greska al to samo od brzog pisanja inace super :wink:

Dobro kod nas starijih nije veliki problem, ali ovaj Velež, izgleda da je još u pubertetu :lol:

:D :D :D
Nauci ce :wink:

Zurück
Oben