Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

@Sultan Mehmed Fatih denkst Du nicht auch, dass es langsam reicht mit deinen Lügen?! Ich hab mir den Stuß den Du gepostet hast durchgelesen, da steht was von Briefen bla bla wo sind diese?

Istina je jedna

Napisao sam ti par postova prije sta o tome misle Srpski historicari, sta misli crkva..
Srpski historicari vjerovatno vise znaju o Bosni i Srbiji, nego ti koji ih vidis jednom godisnje i to je pitanje :D
Ja mislim da bi ti se oni smijali tom postu kao sto i ja to sad radim:
[smilie=to funny.gi:[/I]

ne, ako ti imas austrijsko drzavljanstvo ti se na papiru vodis kao austrijanac... hteo ili ne... sluzis njihovu vojsku itd. to je stvar integracije... a to sto ti je krv bosanska to ti ne moze niko uzeti... tako je i kod mene, ja jesam srbin, ali imam svajcarsko drzavljanstvo i imam iste obaveze prema svajcarskoj kao sto ima rodjeni svaba... to sto ja vise volim srbiju, sto sam pravoslavac, i sto bi pre otisao u rat za srbiju nego za svajcarsku to je moja stvar... ali na papiru sam svaba, i ja tu nista ne vidim lose...
ne kontas ti mene

ja ti kazem ti ako se smatras svicarcem onda i jesi to

ja ako imam svapsko drzavljanstvo, ako sam ozenjen sa svabicom bla bla bla, ne moram biti svaba, nego sam ono sta se osjecam, prvo hrvat a onda bosanac, ali nikada svabo

ne prica ti niko o papirima nego o samom sebi

WAS FÜR KOMPLEXE

SULTANE SUCH DIR EIN ANDRES HOBBY :rolleyes:

mir deinem blabla kommst du sowieso nicht weit

Jbg ja samo citiram Srpske historicare, i neke pravoslavne vjerske sluzbenike..
Ako ti njihove textove nazivas tekstovi s kompleksima, tvoje misljenje..
Ja ipak mislim da su to pametni ljudi i znaju o cemu pricaju:rolleyes:

Koma
ne kontas ti mene

ja ti kazem ti ako se smatras svicarcem onda i jesi to

ja ako imam svapsko drzavljanstvo, ako sam ozenjen sa svabicom bla bla bla, ne moram biti svaba, nego sam ono sta se osjecam, prvo hrvat a onda bosanac, ali nikada svabo

ne prica ti niko o papirima nego o samom sebi

pa tu je fora brate, i sam vices da se sam kao prvo osecas kao HRVAT pa onda bosanac... stavi ta osecanja na stranu, i osecaj se kao bosanac katolicke veroispovesti... da bi svi tako u bosni ostavili te emocije i osecanja na stranu, nebi bilo problema...
ja nemam problema sa tim sto zivim u svajcarskoj kao srbin a izjasnjavam se isto tako kao pravoslavac... to ima veze sa postovanjem prema drzavi u kojoj zivis, integracija bato ;)

@Slavic
imagebod.jpg

Haha kako volim kad se ljudi sami ukopavaju:D
Jel ti meni ono pricas o Slavenskom Srpskom plemenu?
A ovu sliku si ti postavio, i sta pise na njoj? Da ste 30% Slaveni, znaci da samo 30% ljudi u Srbiji ima Srpske gene..
Hvala ti na ovoj slici :D

[smilie=to funny.gi:

Zuletzt bearbeitet:
pa tu je fora brate, i sam vices da se sam kao prvo osecas kao HRVAT pa onda bosanac... stavi ta osecanja na stranu, i osecaj se kao bosanac katolicke veroispovesti... da bi svi tako u bosni ostavili te emocije i osecanja na stranu, nebi bilo problema...
ja nemam problema sa tim sto zivim u svajcarskoj kao srbin a izjasnjavam se isto tako kao pravoslavac... to ima veze sa postovanjem prema drzavi u kojoj zivis, integracija bato ;)
zasto bi se tako deklarirao?

moji su se oduvijek deklarirali kao hrvati (jos u staroj jugi, a cak i prije) imam hrvatske papire, osjecam se u prvoj liniji kao hrvat a ponosan sam sto sam iz bosne

a to sa integracijom mozes objesit macku o rep

ja sam ovdje u austriji totalno integriran, al meni zato ne treba njihovo drzavljanstvo nit bilo sta imam svoju vizu radnu dozvolu, drzim se vise manje svih njihovih zakona, znam jezik njihov i to je to od mene

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben