Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

Slavic i sta sad ?
sad treba svi bosanci da podbace islam da predju u pravoslavlje i da sve bude srbija ?
sta ocekujes sa ovim ?
pa da im das dokaz crno na belo - da su bosanci srbi (ovo je samo primer)
ubedjen sam da ce oni i dalje biti bosanci, i dalje biti muslimani, i dalje biti ono sto su do sada bili, jer su tako rodjeni i kraj...
nije mi jasno...
pusti narod nek bude sta hoce, sto se mene tice mogu bosanci biti i potomci adama i eve, meni to ne smeta... ocigledno je da vi svi imate velike komplekse...

Nek svako bude sta hoce...
Istina je da u bivsoj jugoslaviji zive 3 slavenskih naroda Srbi, Hrvati i Slovenci a sve ostalo je izmisljeno...

Slavic
Nek svako bude sta hoce...
Istina je da u bivsoj jugoslaviji zive 3 slavenski naroda Srbi, Hrvati i Slovenci a sve ostalo je izmisljeno...

cija istina ? tvoja ? ako ti sa ovom istinom mozes mirno da spavas, lepo...
ali postedi nas tvoje istine..
ova tvoja istina nije sultan mehmed fatih'ova istina...
ovim ne mozes nikoga da ubedis... razumem ja da je forum tu za diskusiju i raspravu, al mi smo balkanci tu nema sta da se raspravlja, najbolje je da nam svima daju nozove pa da se pokoljemo.... i nek ostane najjaci...

mislim ciste gluposti, mladi smo... uopste su gluposti o ovakvim stvarima razmisljati...

mene vise zanima recimo - bambi ili neam pojma kakvih riba sve ovde ima...
a ocigledno je da ove ribe na forumu nisu glupe, cim vode rasprave...
a brate lepo je imati pametnu zenu :D

ako ovo neka slucajno procita, tu sam :D
javite se...

man muss das so sehen, sollte dein sohn z.B. gestohlen worden sein und woanders in einer anderen Familie erzogen worden sein und dich nicht mehr als deinen vater ansieht.... dann wirst du daran nichts ändern können. Aber du wirst immer wissen dass das dein Sohn ist. Vielleicht eines Tages kehrt er ja doch wieder zurück nach hause. Allerdings wenn du ihn auch schon vergessen hast und er klopft an der türe "dieser Fremde" würdest du ihn abweisen. weil du ihn vergessen hast und es für dich ein fremder ist.
Wir serben nehmen die verlorenen Söhne wieder auf wenn sie sich wieder entscheiden zurückzukehren. Siehe Kusturica, gibt es einen Serben der ihn nicht als Serben ansieht? Obwohl er ursprünglich "keiner" war....

die Türe sollte immer geöffnet bleiben. Zudem hat keiner von ihm verlangt das er den orthodoxen Glauben annimmt. Den hat er sowieso erst später aus eigener überzeugung angenommen

Mirko1
mesas babe i zabe...
druga su vremena bila... sinovi su oteti i obucavani kao janicari... i vraceni da podbace srbe... zar bi ti takvog sina primio ? ja bi mu jebo majku... iskreno da ti kazem... a inace mi pricamo o ljudima kojih odavno vise nema... od njih se niko vise nece vratiti...

aj dobro, boli me kurac... radite sta hocete... ali ti ako ubedis slutana mehmed fatih'u da predje u srbe i prihvati pravoslavlje, ja cu staviti kurac na panj i ti ga seci...

ocigledno je da ne vredi s vama raspravljati, nije ni cudo sto ne pisem puno ovde...

Zurück
Oben