Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

eto... to sam trazio... sad nije bitno dali smo iz rusije ili karpata, ili bangladesha...
poenta je u tome da smo se i mi naselili i stvorili drzavu srbiju itd... a za razliku od bosanaca to se kod nas desilo pre 1000 godina... oni imaju drzavu bosnu od 1995 (nije bitno dali je 95 ili 91,92,93,94 itd... neznam) ali uglavnom postoje kao drzava sada, i u njoj su bosanci...

znaci molim vas lepo da se probudite iz dubokog sna u kom ste, i da pogledate malo kroz prozore ... u godini 2009/2010 smo... sta je bilo pre 1000 ili 2000 godina NIJE BITNO... ko je od koga posto - NIJE BITNO... niko nema nikakvu korist od toga...

verujem u boga... ali kad vas ovde gledam pomalo verujem i u darvinovu teoriju da je covek nastao od majmuna...

smesni ste..

Republika Srpska je izmisljen pojam;)
I naturen u BiH;)

Njihovim precima nije bio problem da zive u BiH, i da se zovu Bosnjanima..
A sad izmisljaju Republiku Srpsku u BiH..
Nigdje veze;)

Dosta mi je vise da sa tobom diskutiram nema o toga nista...
"Nije ovo nastalo onako nije ovo izmisljena slika tu moj narod vjekovima zivi to je moja srpska republika" ;)

Srbi iz rusije to mi je novo.
Pa ako bi ta drzava funkcionisala nebi bilo te diskusije mislim da mi das pravo. Ti si iz srbije pa mozda neznas koji je kaos u bosni...
Jedino republika srpska manje vise funkcionise ali zbog federacije nemozemo sve nase mogucnosti da upotrebljamo...

A zasto bi vas to kocila federacija ?
Malo se vise bavi ekonomskim stvarima i cinjenicima prije nego sto lupetas gluposti !
Po vasoj prici ta RS je sami raj na balkanu, niko vam nije ravan !
A sto je toga pola lazi ili korupcije to se nespominje !

eto... to sam trazio... sad nije bitno dali smo iz rusije ili karpata, ili bangladesha...
poenta je u tome da smo se i mi naselili i stvorili drzavu srbiju itd... a za razliku od bosanaca to se kod nas desilo pre 1000 godina... oni imaju drzavu bosnu od 1995 (nije bitno dali je 95 ili 91,92,93,94 itd... neznam) ali uglavnom postoje kao drzava sada, i u njoj su bosanci...

znaci molim vas lepo da se probudite iz dubokog sna u kom ste, i da pogledate malo kroz prozore ... u godini 2009/2010 smo... sta je bilo pre 1000 ili 2000 godina NIJE BITNO... ko je od koga posto - NIJE BITNO... niko nema nikakvu korist od toga...

verujem u boga... ali kad vas ovde gledam pomalo verujem i u darvinovu teoriju da je covek nastao od majmuna...

smesni ste..

Imatel dokument o postojanju drzave kao mi? Povelja Kulina Bana? Nemate:D
Imate neke prepise iz novijeg perioda:D

Dosta mi je vise da sa tobom diskutiram nema o toga nista...
"Nije ovo nastalo onako nije ovo izmisljena slika tu moj narod vjekovima zivi to je moja srpska republika" ;)

Aha i u kojoj bajci pise?
Da niste opet ukrali neku Albansku bajku, i nekog mitskog junaka?
Da nije Milos Obilic stvorio republiku Srpsku u Bosni, poslije Kosovskog boja?

[smilie=to funny.gi:

Sultan Mehmen Fatih
Imatel dokument o postojanju drzave kao mi? Povelja Kulina Bana? Nemate:iconbiggrin:
Imate neke prepise iz novijeg perioda

i ti spadas pod one "glupane"
prepostavljam da svaka drzava ima dokumente o svom stvaranju i postojanju...
ali to tebe ocigledno ne zanima... uhvatio si tu neku pricu da su bosanci potomci kulina bana (iako se on borio protiv islama) i dize ti se kita na to da ste najstariji na balkanu (po tvome)
ali zasto ti se kita ne dize na to da je bosna siromasna ?
da u bosni zive 3 zaracena naroda ?
da u bosni nije standard kao u ostatu evrope ?
ne... na to ti se ne dize kita, kita vam se samo dize kad mislite da ste dokazali da ste stariji od srba i bolji i sta ja znam...
stvarno me zanima sta vi imate od zivota ? sta imas ti od toga ?
jel zaradjujes hleb time ?
kome si time pomogao ?
pomogo si svom egu... ali nema veze... glup si ti da sve to skontas...

Zurück
Oben