Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kratka Istorija Bosanskih Srba

Slavic brate ne radi se o tome...

stvar je u tome sto mi sad zivimo u 2009/2010 godini...
ja neznam koliko puta ti trebam da objasnjavam da ovo nema smisla...
ti ako si tako uporan tebi svaka cast... to ti dodje isto kao da 4 dana pricas zidu da je zid... u godini 2009/2010 ljudi iz bosne su bosanci - e sad dali su oni etnicki srbi, hrvati ili muslimani to NIJE BITNO... nacija je stvorena, to jeste bosanska...
dali ta nacija ima ISTORIJU ili ne - NIJE BITNO...
dali je ta nacija mladja od nase - NIJE BITNO...
dali ta nacija potice od nas ili hrvata - NIJE BITNO... oni postoje i kraj price... tu nema vise sta da se raspravlja... i mi srbi nismo oduveka bili srbi... pa i mi smo dosli iz rusije... i mi smo POCELI nekad da postojimo kao nacija...

ali vi ste suvise plitki za ovako razmisljanje...

Pa i Srbija je upravljana i od Osmanlija a i od drugih:rolleyes:

To je nesto skroz drugo Srbija je bila okupirana par puta al svaki put se sama oslobodila okupacije.
A u bosni su uvek vladali drugi cak i danas (Valentino Inzko).
Nacionalni identitet u bosni samo postoji kod republike srpske ;)

rskarta.gif

Slavic brate ne radi se o tome...

stvar je u tome sto mi sad zivimo u 2009/2010 godini...
ja neznam koliko puta ti trebam da objasnjavam da ovo nema smisla...
ti ako si tako uporan tebi svaka cast... to ti dodje isto kao da 4 dana pricas zidu da je zid... u godini 2009/2010 ljudi iz bosne su bosanci - e sad dali su oni etnicki srbi, hrvati ili muslimani to NIJE BITNO... nacija je stvorena, to jeste bosanska...
dali ta nacija ima ISTORIJU ili ne - NIJE BITNO...
dali je ta nacija mladja od nase - NIJE BITNO...
dali ta nacija potice od nas ili hrvata - NIJE BITNO... oni postoje i kraj price... tu nema vise sta da se raspravlja... i mi srbi nismo oduveka bili srbi... pa i mi smo dosli iz rusije... i mi smo POCELI nekad da postojimo kao nacija...

ali vi ste suvise plitki za ovako razmisljanje...

Srbi iz rusije to mi je novo.
Pa ako bi ta drzava funkcionisala nebi bilo te diskusije mislim da mi das pravo. Ti si iz srbije pa mozda neznas koji je kaos u bosni...
Jedino republika srpska manje vise funkcionise ali zbog federacije nemozemo sve nase mogucnosti da upotrebljamo...

To je nesto skroz drugo Srbija je bila okupirana par puta al svaki put se sama oslobodila okupacije.
A u bosni su uvek vladali drugi cak i danas (Valentino Inzko).
Nacionalni identitet u bosni samo postoji kod republike srpske ;)

rskarta.gif

Republika Srpska je izmisljen pojam;)
I naturen u BiH;)

Njihovim precima nije bio problem da zive u BiH, i da se zovu Bosnjanima..
A sad izmisljaju Republiku Srpsku u BiH..
Nigdje veze;)

Zurück
Oben