BlackJack
Jackass of the Week
...ist zwar nicht genau das was ich meinte, aber trotzdem danke
Ich wollte es ihr auch sagen, aber dachte besser wenn der Threaderöffner es selbst macht
...ist zwar nicht genau das was ich meinte, aber trotzdem danke
Ist denn das Mitbringen von Münzen in den Stadien verboten? Es kann vlt. auch sein, dass sie nur die Leute abziehen und sich die Beute teilen, denn er hat dir offenbar keine Quittung gegeben sondern wollte das einsacken. vlt sind es einfach nur Verbrecher ohne tieferen Hintergrund? Bei wem will man sich auch beschweren ......ein kleines beispiel vom 31.08.2014 in split...der ordner verlangt ich solle mein kleingeld abgeben (17 kuna + 4 od 5 euro), ich verlange das es er es markiert u mir nach dem spiel wiedergibt, er sagt nein, als ich meinte ich will aus trotz jetzt nicht ins stadion ruft er einen polizisten zu sich u dieser teilt mir "freundlich" mit entweder gebe ich mein geld ab oder ich gehe ins gefängnis.....zivjela hrvatska....
Ist denn das Mitbringen von Münzen in den Stadien verboten? Es kann vlt. auch sein, dass sie nur die Leute abziehen und sich die Beute teilen, denn er hat dir offenbar keine Quittung gegeben sondern wollte das einsacken. vlt sind es einfach nur Verbrecher ohne tieferen Hintergrund? Bei wem will man sich auch beschweren ...
Warum sind die denn so übertrieben neugierig und pingelig mit der Eintrittsprozedur?...wir alle wurden abgezockt.....vor allem was alles für den stadioneintritt verlangt wird.........fehlt nur noch das ich die heiratsurkunde meiner eltern mitnehmen muss....
Warum sind die denn so übertrieben neugierig und pingelig mit der Eintrittsprozedur?
Pismo mrtvom ocu: Dragi tata tvoja Hrvatska je postala bolesna država
Dragi moj tata, nisam ti odavno pisala, pa red je da ti se opet javim.
Nažalost nemam ti što lijepo reći, jer država za koju si se borio i za koju si život dao svakim danom postaje sve bolesnija.Dragi moj tata u samo nekoliko dana u Lijepoj našoj, koja je svakim danom sve manje lijepa dogodilo se puno toga što ne služi nikome na čast. Prvo je ova vlast, ignorirajući volju velike većine svojih građana dozvolila da se u njoj službeno ozakoni istospolni brak. „Sretnim" njima, jer ne zna se što su (mladenci, mladenke ili nešto treće) vlast je poklonila kravate.
...
Pismo mrtvom ocu: Dragi tata tvoja Hrvatska je postala bolesna dr?ava - Hrvatska - hercegovina.info
Pismo djevojke iz Čapljine koja je prije 21. godinu izgubila oca u Domovinskom ratu
Protekle nedjelje obilježena je 21. obljetnica stradanja hrvatskih branitelja na području čapljinske općine
danja hrvatskih branitelja na području čapljinske općine. U programu obilježavanja na Gradini, tromeđi Stoca, Čapljine i Mostara, kćer stradalog branitelja Kristina Bošković pročitala je pismo svome ocu.
Pismo prenosimo u cijelosti.
...
http://www.hercegovina.info/vijesti/hercegovina/capljina/pismo-djevojke-iz-capljine-koja-je-prije-21-godinu-izgubila-oca-u-domovinskom-ratu-77311#news_view
Kći poginulog branitelja: Moj tata se nije borio za ovakvu Hrvatsku
Naš portal je u posljednje vrijeme objavio nekoliko pisama koja je pisala kći poginulog branitelja svom ocu.
Kontaktirali smo autoricu pisama i evo što je rekla za naš portal HERCEGOVINA.info.
Kako si odlučila pisati pisma mrtvom ocu?
Iskreno bilo mi je jako teško. Moj otac je poginuo za Hrvatsku, a danas te Hrvatske za koju se on borio nema. To me izjeda već duže vrijeme, pa sam odlučila napisati prvo pismo, a kada sam vidjela da je ono izazvalo veliko zanimanje napisala sam ih još dva.
...
http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/hrvatska/kci-poginulog-branitelja-moj-tata-se-nije-borio-za-ovakvu-hrvatsku#news_view
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen