Zurich
Der Lustmolch
Naravno!!! Takva kao sto je ona nece brzo doci. Ceca, Seka, Mica, Cica, Pica i ostali kako se vec zovu (neznam ni ja).... su kurton za nju. Nece je nikad stici.legenda bila i ostace...
Naravno!!! Takva kao sto je ona nece brzo doci. Ceca, Seka, Mica, Cica, Pica i ostali kako se vec zovu (neznam ni ja).... su kurton za nju. Nece je nikad stici.legenda bila i ostace...
meni je drago sto se odlucila za srbiju,da zivi u nasoj zemlji i uzela nasu veru,ponosan sam na brenu da imamo takvu zvezdu!
uzela vasu vjeru?
ne seri
zivi u srbiju??
ona je vise po bosni nego po srbiji, tacnije po tuzli gdje ima radni prostor, ona i njen muz.
brate, kako su neki ljudi ograniceni...Nekad je pjevala "Mani zemlju koja Bosne nema", a udala se za Vlaha...izdaja...
vodka. sada ti seres.
ona zivi 2 km od mene u beogradu i uvek kad sam tamo prolazila- kuci je...to mi i ljudi koji su 365 dana godisnje tamo, potvrdjuju...
e, da, komsija joj je keba. haha.
brate, kako su neki ljudi ograniceni...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen