Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Lepa Brena

samo jedan klub samo jedan grad.. :cool::cool: ja volim partizan crno bele boje ja volim partizan kao oci tvoje.. :)

pretezno zenske iz bg navijaju za zvezdu, posto su zvezdine boje crvenobijele, a to je zenska boja.. al bas mi je milo sto ima i "grobarki"..:cool:;)

inace kako si, i da te pitam sta mislis o meni, malo cudno pitanje, ali i ti se cudno ponasas prema meni.. -prvo si ok, pa me posle zezas i nisi bas dobra prema meni, i sad opet nije lose.. :lol:

ne znam da li sam ovo razumela? ja se cudno ponasam? gde bre?:toothy2:

Kakva tu izdaja? Pjesma je super. I pjeva za mjesto gdje je rodjena. I pjesma je iz stare Jugoslavije. Kakve to veze ima sta je ona.
Ponavljam: Lepa Brena je vise puta potvrdila da je Jugoslovenka i nista drugo.
Dal to sada nekome pase ili ne, to absolutne nema nikakve veze s tim.

PS: Hab selber ein T-Shirt wo steht: "Jebes zemlju koja Bosne nema" (gekauft vor paar Jahren in Montenegro)

Nur für unseren Kolegen "thatz_me"
YouTube - Lepa Brena 1985 - Zivela jugoslavija

8)

Kad pogledam nase more
nase reke, nase gore
svu lepotu gde sam rodjena
i sve sto bi reci znala
u srcu sam zapisala
zivela Jugoslavija

Zemljo mira, zemljo Tita
zemljo hrabra, ponosita
sirom sveta o tebi se zna
volimo te nasa mati
necemo te nikom dati
zivela Jugoslavija

Tu je rodjen marsal Tito
nase ime ponosito
k'o heroja ceo svet ga zna
blago zemlji sto ga ima
pamtice se vekovima
zivela Jugoslavija

ne znam ko ovde sere haha. Ona zivi u beogradu a nekad je isto kod njene kuce u novom sadu. :lol: kad ljubomoran sere od muke to je smesna stvar.

takodje uzela srpsko prezime od muza i pravoslavnu veru. Du bist mir aber ein Eimer. :lol:

pa sad naprimer ako se tvoja sestra uda za nekog tamilca onda ce ona postati tamilka, jel? Du bist mir aber ein Tamil. :lol:

pa sad naprimer ako se tvoja sestra uda za nekog tamilca onda ce ona postati tamilka, jel? Du bist mir aber ein Tamil. :lol:

tako je to u danasnje vreme,ako se uda za muslimana verovatno ce postati muslimanka,tvoja seka ako se uda za srbina naj verovatnije ce da uzme nasu veru.

gledaj kako oces,ja znam 100% da ona zivi u BGu i da uzela nasu veru i srpsko prezime.

Zurück
Oben