Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Lepa Brena

Vodka_i_Džin;548455 schrieb:
zakuni se na sestru da je uzela pravoslavnu vjeru, ako si toliko siguran, hajde! :cool:

:toothy2::birdman:

nemam ja sestru ali verovatno necu da se kunem tebi radi takve gluposti. ako ne verujes sta ti mogu ja ali tako ti je to srbin je jebo i sad postala nasa.njena deca su srbi,zivi u srbiji,ima srpsko prezime,ima srpski pasos itd

mogu samo da se ponavljam...

Zuletzt bearbeitet:
nemam ja sestru ali verovatno necu da se kunem tebi radi takve gluposti. ako ne verujes sta ti mogu ja ali tako ti je to srbin je jebo i sad postala nasa.njena deca su srbi,zivi u srbiji,ima srpsko prezime,ima srpski pasos itd

ma slusaj, boli mene kurac za nju.
kao drugo, ovo je bilo samo tebe malo da zajebavam (i da se zezamo)
kao trece, al ipak nevjerujem da je do toga doslo da je i vjeru promjenila.
i ti si reko: danas tu takva vremena.. al kad se je brena udala jos je bila jugoslavija, i kod nas dole su bila skoz druga vremena nego sto su sad, tada je Slobi, hrvat uzimo srpkinju, musliman hrvaticu, makedonac crnogorku itd.. i tad nije bilo bitno ko je srbin ko musliman.

kao 4. ni ja nemam sestru :mrgreen:

A i ti sada seres i pretjerujes.
Ja licno poznajem Brenu i znam da sebe gleda i dan danas Jugoslovenkom. I nelupaj neke gluposti koje neznas. Po tome nije ona taj tip covijeka koja je vezana za vijeru i religiju a kamoli za neku etniju. Znam da slavi bozic sa porodicom (zato sto je udata za pravoslavca). I ja sam pravoslavac, sta neznaci da ja sada zbog toga imam srpski ponos, srpsku dusu, sprsko ovo, srpsko ono.... Srpstvo mi ne znaci nista. I ja sebe gledam Jugoslovenom.

ma slusaj, boli mene kurac za nju.
kao drugo, ovo je bilo samo tebe malo da zajebavam (i da se zezamo)
kao trece, al ipak nevjerujem da je do toga doslo da je i vjeru promjenila.
i ti si reko: danas tu takva vremena.. al kad se je brena udala jos je bila jugoslavija, i kod nas dole su bila skoz druga vremena nego sto su sad, tada je Slobi, hrvat uzimo srpkinju, musliman hrvaticu, makedonac crnogorku itd.. i tad nije bilo bitno ko je srbin ko musliman.

kao 4. ni ja nemam sestru :mrgreen:

gledaj kako kod hoces,danas je ona srpkinja i mene boli sta ti mislis i dal tebe boli.

Brena 2007 u Beogradu - Zvezde granda (Pink)

idemo srbi sviii, to to to je to...

YouTube - Lepa Brena - Hajde da se volimo (Zvezde Granda 2007)

A i ti sada seres i pretjerujes.
Ja licno poznajem Brenu i znam da sebe gleda i dan danas Jugoslovenkom. I nelupaj neke gluposti koje neznas. Po tome nije ona taj tip covijeka koja je vezana za vijeru i religiju a kamoli za neku etniju. Znam da slavi bozic sa porodicom (zato sto je udata za pravoslavca). I ja sam pravoslavac, sta neznaci da ja sada zbog toga imam srpski ponos, srpsku dusu, sprsko ovo, srpsko ono.... Srpstvo mi ne znaci nista. I ja sebe gledam Jugoslovenom.

i to me zabole kako se ti osecas. znam da je brena danas Kultur u srbiji kao nigde u bivsoj jugoslaviji.

gledaj kako kod hoces,danas je ona srpkinja i mene boli sta ti mislis i dal tebe boli.

Brena 2007 u Beogradu - Zvezde granda (Pink)

idemo srbi sviii, to to to je to...

YouTube - Lepa Brena - Hajde da se volimo (Zvezde Granda 2007)
Dann hast du ihr Konzert in Tuzla verpasst. Das war ein Meer von Menschen dort.
Egal... Brena wurde überall in Ex-YU ganze Hallen und Stadien füllen. Sie ist eine jugoslawische Ikone und keine allein serbische und auch keine allein bosniakische. Da kannst du dich mit thatz_me noch 5 Jahre darüber streiten.
Und es ist sowieso hirnverbrannt, sie auf eine ethnische Seite zu zerren. Denn Lepa Brena repräsentiert genau das Gegenteil von solcher nationalistischer Scheisse!!!

Zurück
Oben