Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Lepa Brena

mi smo nasu vijeru primili od allaha koji je svoga profeta muhameda poslao;)
a vi ste vasu vijeru dobili od grka i zabara:)

vidim da u ovoj izjavi govoris sam protiv sebe, sta znaci da uopste nevredi s tobom pricati..trebao bi ti malo da prostudiras taj tvoj islam. na takve kao tebe kenjam, sve neki vernici u picku materinu..a pojam nemaju sta govore.... ;)

odkud znas, mozda je i bilo. a mozda su ti turci sto su bili tad dosli i ostali. pazi: dosli i ostali, da zive na balkanu. a moze biti da su neki hriscani presli na islam, a moze bit i da su neki turic posle presli na hriscasntvo.

eeh takvih turaka ces naci mozda jos na kosovu, inace je sve tursko pobijeno i proterano... pa jeste preslo hriscana na islam, neki sa silom, neki ne... neverujem da je turaka prelazilo na hriscanstvo, jer su oni bili nastrojeni da sire svoju veru......

vidim da u ovoj izjavi govoris sam protiv sebe, sta znaci da uopste nevredi s tobom pricati..trebao bi ti malo da prostudiras taj tvoj islam. na takve kao tebe kenjam, sve neki vernici u picku materinu..a pojam nemaju sta govore.... ;)

ma dobro profa! ti si naj pametni i zato bi te zamolijo da samnom o mojoj vijeri vise ne pricas

hvala

eeh takvih turaka ces naci mozda jos na kosovu, inace je sve tursko pobijeno i proterano... pa jeste preslo hriscana na islam, neki sa silom, neki ne... neverujem da je turaka prelazilo na hriscanstvo, jer su oni bili nastrojeni da sire svoju veru......

ti si obicna cetnicka budala! ovo je bijo moj zadnji komentar;)

Zurück
Oben