a ti si znaci beogradjanka.. lepo lepo..
samo ja mislim ona je u BG toliko cesto, isto ko i ti
i plus, on kaze da je uzela "vasu" vjeru
pa onda je tebi vec koren izdajicke prirode, zar se nisu muslimani danasnji "poturcili" i postali sta jesu i ipak vas niko ne dira?
sta se dicis, kad nista nisi bolji, ajde pali, i ostavi nam Brenku na miru...
Obicna cetnicka propaganda....
Ne dira nas niko? Pa sta bi 1992-1995?
ako vec "mislis" a ne znas sigurno, slobodno mi veruj, kazem da su mi ljudi potvrdili koji tamo i zive...
to nemam pojma, dal' je uzela ili nije...zato se i nisam izjasnila sto se tice te teme...
a ti si beogradjanka.. lepo lepo..
.. egal
a sto se nisi "izjasnila" oko:
jesil za partizan ili zvezdu !? (ja mislim to se uvjek prvo pita nekog sto dolazi iz BG..
zato sto me svi zezaju ovde zbog naglaska...
anto kaze da preterano kosristim rec jbte i vecini nasih je jasno odakle sam cim progovorim sa njima jednu recenicu...kako god, radimo na tome,...
sta mi pise ispod avatara??
P A R T I Z A N
Vodka_i_Džin;548369 schrieb:
uzela vasu vjeru?
ne seri
zivi u srbiju??
ona je vise po bosni nego po srbiji, tacnije po tuzli gdje ima radni prostor, ona i njen muz.
samo jedan klub samo jedan grad.. ja volim partizan crno bele boje ja volim partizan kao oci tvoje..
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen