Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Lepa Brena

a ti si znaci beogradjanka.. lepo lepo.. ;):cool:
samo ja mislim ona je u BG toliko cesto, isto ko i ti :lol:

ako vec "mislis" a ne znas sigurno, slobodno mi veruj, kazem da su mi ljudi potvrdili koji tamo i zive...

i plus, on kaze da je uzela "vasu" vjeru:toothy2::confused::confused:

to nemam pojma, dal' je uzela ili nije...zato se i nisam izjasnila sto se tice te teme...

:rolleyes::rolleyes:.. egal

a sto se nisi "izjasnila" oko:

jesil za partizan ili zvezdu !? :cool::toothy2: (ja mislim to se uvjek prvo pita nekog sto dolazi iz BG..

zato sto me svi zezaju ovde zbog naglaska...:toothy2:

anto kaze da preterano kosristim rec jbte i vecini nasih je jasno odakle sam cim progovorim sa njima jednu recenicu...kako god, radimo na tome,... :P

sta mi pise ispod avatara??

P A R T I Z A N

zato sto me svi zezaju ovde zbog naglaska...:toothy2:

anto kaze da preterano kosristim rec jbte i vecini nasih je jasno odakle sam cim progovorim sa njima jednu recenicu...kako god, radimo na tome,... :P

sta mi pise ispod avatara??

P A R T I Z A N

samo jedan klub samo jedan grad.. :cool::cool: ja volim partizan crno bele boje ja volim partizan kao oci tvoje.. :)

pretezno zenske iz bg navijaju za zvezdu, posto su zvezdine boje crvenobijele, a to je zenska boja.. al bas mi je milo sto ima i "grobarki"..:cool:;)

inace kako si, i da te pitam sta mislis o meni, malo cudno pitanje, ali i ti se cudno ponasas prema meni.. -prvo si ok, pa me posle zezas i nisi bas dobra prema meni, i sad opet nije lose.. :lol:

Vodka_i_Džin;548369 schrieb:
:confused::confused:

uzela vasu vjeru? :lol:

ne seri ;)

zivi u srbiju?? :toothy2:

ona je vise po bosni nego po srbiji, tacnije po tuzli gdje ima radni prostor, ona i njen muz.

ne znam ko ovde sere haha. Ona zivi u beogradu a nekad je isto kod njene kuce u novom sadu. :lol: kad ljubomoran sere od muke to je smesna stvar.

takodje uzela srpsko prezime od muza i pravoslavnu veru. Du bist mir aber ein Eimer. :lol:

Zurück
Oben