Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mazedonien - Rückkehr der UCK?

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
E vertet, por Kosova, dhe Shqipria kan pas. Dhe Shqiptaret e maqedonis kan me pas! Por mja nis tash pershembull luftes, krejt tmirat shka na kan ber, i keqperdormi.
Qellimi ma i par, prej shqiptarve te Maqedonis eshte, ta din krejt shqiptaret ne Kosove dhe ne Shqiperi, ne qfar gjendje jan shqiptaret e Maqedonis.
Dhe qellimi i dyt eshte tani, ta din krejt Bota.

Une besoj si jan tu e dit Amerika dhe Evropa shum mir, por tash skishte kuptim me ber diqka ne Maqedoni se hala nuk u kry procedura e Kosoves, dhe besoj se kur pranohet Kosova si shtet, kan mei mbeshtet dhe shqiptaret e maqedonis.

Nuk e di cilli politikan i Britanis ka then: Na i kemi borxh Kosoves mi ndihmu, se na jemi kan ata qe e kan ndar Shqiperien ne 5 pjes.
Mirë e ke ti vlla , me lufte nuk duhet ne shekullin 21 por , si me ja bo me keta ndryshe ?
Në çfarë mënyre po i ngacmojme ne keta ?
Eshte e tepert me ta .

Krejt cka i kemi arrit i kemi arrit vet.

Tum falsh por pa ameriken sot ku me dit a kishte shqiptar ne kosove se krejt i kishin myt ose i kishin perzan! Edhe mos fol qishtu palishje, kur e din vet qysh eshte!

Deri sa te behet Kosova Shtet - Shqiptaret e Maqedonis do te ken mjera viktima.

pse? 68 shtete e kan pranu Kosoven dhe shumica jan tu prit qa po thojn ne Haag. Mas veres ta ngojmi qa po thojn.

5 Pjes - 1 Pjes Kosova 1 Pjes Shqiperia dhe 3 Pjes po i harrojn?!

Por nuk e di qa je tu dasht me than. A me ardh tash evropa me luftu per ne? Qka me ba ata? Qofse ndahet Maqedonia, besoj qe na pranoj spari. Mashum skan qa me ber.

Edhe se di qa je tu fol kundra meje. Edhe un jam per mu nda Maqedonia. Por lufta eshte ma e keqja qa mujmi me be, a po kupton a jo.

Edhe se di qa je tu fol kundra meje. Edhe un jam per mu nda Maqedonia. Por lufta eshte ma e keqja qa mujmi me be, a po kupton a jo.

Ata Luftes ja kan fillu ne 1878 kundra neve, deri sot vriten Shqiptar te pafajshem. Policia sllave hyn naper shpjia, traumatizon gra e fmi. Prej 2001 shum shqiptar jan burgos, shum shqiptar jan rreh, etj...

Une nuk e mbeshtes Politiken e BDI apo PDSH, ata luftojn vetem per karrika. Eshte si nje Loj, cila Parti po bon bashk qeveri me sllavt. Dhe nuk e vendosin shqiptart partin qe bon qeveri me ta po ata sllavt vet. dmth ata neve na coptojn dhe shqiptart e lujn ket loj.

Mirë e ke ti vlla , me lufte nuk duhet ne shekullin 21 por , si me ja bo me keta ndryshe ?
Eshte e tepert me ta .

Po edhe un po them, qe eshte shum e tepert. Une tash nuk e di qysh i kan punt ne Maqedoni se jam i Kosoves. Edhe un kam qef mu bashkangjit krejt pjeset e shqiptarve apet bashk per mu ber Shqiperia etnike.

Por qysh thash une, mas pari duhen ta din krejt shqiptaret ku do qe jon, se shumica nuk pe din qfare po ndodh ne Maqedoni.

E dyta eshte, ta din krejt bota, se far gjendje e kan shqiptaret ne Maqedoni.

Tani vazhdojn njerzit me protesta. Por shum interesant ishte, me zbulu qe kta 4 shqiptar qka jan vrar, jan vrar pa faj. Aja ishte shum rrizik per Maqedont, se kja ishte ni arsyje shum e madhe per me nda Maqedonien.

Ata Luftes ja kan fillu ne 1878 kundra neve, deri sot vriten Shqiptar te pafajshem. Policia sllave hyn naper shpjia, traumatizon gra e fmi. Prej 2001 shum shqiptar jan burgos, shum shqiptar jan rreh, etj...

Une nuk e mbeshtes Politiken e BDI apo PDSH, ata luftojn vetem per karrika. Eshte si nje Loj, cila Parti po bon bashk qeveri me sllavt. Dhe nuk e vendosin shqiptart partin qe bon qeveri me ta po ata sllavt vet. dmth ata neve na coptojn dhe shqiptart e lujn ket loj.

Por tash na mja nis me luft, mbesmi ata me fytyren e keqe, ata qe kan faj. Perqata na duhemi mja lan fajin Maqedonve dhe shkiaut.

Eshte e tepert me ta .

Po edhe un po them, qe eshte shum e tepert. Une tash nuk e di qysh i kan punt ne Maqedoni se jam i Kosoves. Edhe un kam qef mu bashkangjit krejt pjeset e shqiptarve apet bashk per mu ber Shqiperia etnike.

Por qysh thash une, mas pari duhen ta din krejt shqiptaret ku do qe jon, se shumica nuk pe din qfare po ndodh ne Maqedoni.

E dyta eshte, ta din krejt bota, se far gjendje e kan shqiptaret ne Maqedoni.

Tani vazhdojn njerzit me protesta. Por shum interesant ishte, me zbulu qe kta 4 shqiptar qka jan vrar, jan vrar pa faj. Aja ishte shum rrizik per Maqedont, se kja ishte ni arsyje shum e madhe per me nda Maqedonien.

Spo di çka me thanë , kemi mbet si pula pa kokë për momentin , as nuk kemi parti e as mbeshtetje nga shtetet amë , he-he-he shoku , kufizohen me 8 milion shiptarë , asnjiher nuk jau ndegjon zerin politikaneve tane me nje not zyrtare sikur bojn grekt e shkijet per ta .
Net ta hapin zerin njiher shtet tona Shq-Kos e shef a lujn mo ko.. keta me ne , po edhe ashtu hiq gajle mos ke flej rehat se qysh i njof une ket rajon , skena lan pa u hakmarë deri me sot , mendoj qe pritet dita kur e kthejm borgjin .

Spo di çka me thanë , kemi mbet si pula pa kokë për momentin , as nuk kemi parti e as mbeshtetje nga shtetet amë , he-he-he shoku , kufizohen me 8 milion shiptarë , asnjiher nuk jau ndegjon zerin politikaneve tane me nje not zyrtare sikur bojn grekt e shkijet per ta .
Net ta hapin zerin njiher shtet tona Shq-Kos e shef a lujn mo ko.. keta me ne , po edhe ashtu hiq gajle flej se qysh i njof une ket rajon , skena lan pa u hakmarë deri me sot , mendoj qe pritet dita kur e kthejm borgjin .

Ki shum te drejt. Ndoshta duhemi me pas edhe pak durim, deri sa behet Kosova shtet. Shqiperia hin ne BE. Tani kemi mashum ze. Se pernime po lujn Koqe hahaha thaqi edhe tjert. Por ky Albin kurti, dit per dit pom pelqen mashum. Ta kqyrmi qa po ndodh.

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben