Антиќ се повлекува од репрезентација?
СРЕДА, 30 МАЈ 2012 19:13 СПОРТ
Share0
Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Перо Антиќ се повлекува од националниот тим- пишува денешното издание на весникот Фокус.
Според информациите на Фокус, Антиќ бил разочаран од негативните коментари кои се појавија на социјалните мрежи како и од пишувањата на македонските медиуми.
Антиќ веќе имал првични разговори со претседателот на МКФ, Даниел Димевски и нему му го пренел својот личен став.
Доколку Антиќ излезе од репрезентацијата, истата ќе биде драстично ослабена за претстојните квалификациски турнири за Олимписките игри.
Ne mu bese prvpat, si go znaeme nie kopileto. ama mene kurot me zabole, znam deka parite od atina se slatki pa 99% ke gi zemat i ke kazat sto oni ke diktirat, epa takvi sme
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen