Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

MHP- Partei der Nationalistischen Bewegung Sammelthread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Bunu Genel secim olarak sayarsak 17% oluyor ve zaten bütün anketler 17-18 bandinda gösteriyor. Neyin kafasini yasiyorsun sen?

ankete mankete bakmana gerek yok daha secime onca zaman varken. mhp'de baskanligi destekleyen muhafazakar kitle akp'ye oy verecek dindar kesim ise milli ittifaka gecis yapti zaten. ocaklar ve dernekler de herkes bu oy kaybinin farkinda ve rahatsiz.

Levon Panos Dabağyan

Ermeni-as%C4%B1ll%C4%B1-MHPli-Yazar-Levon-Panos-Daba%C4%9Fyan.jpg

Levon Panos Dabağyan wurde am 1. November 1933 als Sohn der beiden Armenier Kirkor Karacıyan und Siranuş Dabağyan im Istanbuler Viertel Yenikapı geboren. Väterlicherseits ist er der aus Kastamonu stammenden Karacıyanlar-Familie zugehörig, mütterlicherseits der aus Erzurum-Van stammenden Dabağyanlar-Familie. Die Familie Dabağyan gehört der armenisch-apostolischen Kirche an.

Levon Panos Daba?yan ? Wikipedia

1969 ist er für die MHP in Istanbul angetreten.

Und hier 2 weitere:

58740.jpg

Türkei-Wahlkampf: Armenier kandidieren für Nationalisten-Partei

Türkei-Wahlkampf: Armenier kandidieren für Nationalisten-Partei | DEUTSCH TÜRKISCHE NACHRICHTEN

Afro Türke Mesut Bozkurt

20121108_mhp-li-mercan-rengimden-rahatsiz-olan-varsa-bunun-hesabini-yaradan-a-sormasi-gerekir.jpg

18273877.jpg

Weitere Afro Türken

85C47605044A616CED484681397E9AF0.jpg

Auf AKP Seiten werden die Armenier auch als Freimaurer beschrieben und es wird gegen sie gehetzt. Die MHP galt in den 90er als Militant aber das war nicht die Partei sondern die Bewegung der Grauen Wölfe.

Nachdem bei der MHP Devlet Bahceli das Ruder übernahm wurde der Militante Arm aussortiert und er ruft auch immer auf nicht auf Provokationen einzugehen.

Ahaa, das sind alles Diener von Iblis, siehe ihre Fingerzeichen!!!

höst amk, siz biz falan ne ayak? kürtler daga biz ise sokaga cikalim diyen sen karsilik gelince demokratik haklarinizdan istifade edin diyorsun. ok yaydan ciktiktan sonra cenaze namazini sen mi kildiracan siber türkes? herkesin siktir ettigi bir forumda genclige hitap edecegine gidip onurlu protestonu neden diyarbakir da, van da, hakkari de gerceklestirmiyorsun? cünkü götün yemiyor. milliyetciyim demekle milliyetci olunmuyor, milliyetcilik yürek ister cumhurun reisine vatan haini demekle, devlet kurumlarina hakaret ederek olmaz. akp yi seversin sevmezsin o ayri konu ama halkimizi temsil eden bir iktidari vatan haini deklare etmek, kendi halkina koyun diyen biri milliyetcilikten söz etmesin. akp yi savundugum falan da yok yok, akp'li degilim ama sende ki ya da balta da ki su sahte milliyetcilige biri dur demesi lazim. gözünüz dönmüs artik sizden akilli olanlar veyahut farkli düsünenleri vatan haini ilan edip konuyu kapatmaya calisiyorsunuz halbuki mhp'nin türkiye ye su ana kadar hic bir faydasi olmamistir. mhp artik dalga gecilecek bir hale gelmistir ve tespitin cok dogru sizin gibi fake milliyetci den koyun degil olsa olsa öküz olur.

vatanini, örfünü, adetini, gecmisini, dinini seven bir milliyetci mhp'ye degil bbp'ye oyunu verir bunu böyle bil.

Lan it,benimle terbiyeli konuş sikerim elini ayağına amcık! Susarak kazandığın değeri boş konuşarak harcama.Sen benimle böyle konuşmayı nasıl cesaret edersen dünkü bok? Vatan Sevgisini senden mi öğreneceğiz allahın Şabanı? Daha iki lafı bir araya getiremiyorsun cikmişsin bana Dinden Kültürden Siyasetten bahsediyorsun.Sen giderken biz dönüyorduk terbiyesiz herif! Daha Askerliğini bile yapmamış bir Asker Kaçağısın, Internet üzerinden Ahkam kesen bir çocuksun.Esmeyi bilmedikten sonra rüzgar değil fırtına olsan ne yazar? Artist Artist konusacagini git Adam gibi Askerliğini yap.Ama sen kim Adam olmak kim.Kardan adam olur, senden adam olmaz…

Utanmadan çıkmış Muhafazakarliktan bahsediyor.Dinimi senden mi öğreneceğim lan seviyesiz?Muhtemelen Namaz kılmasıni dahi bilmeyen götü boklu bir Artistsin.Beni ne derece taniyorsun da Zan ediyorsun? Seni bilmem ama biz
Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız.

Benim Arkadaş ve Akraba çevremde üst Düzey Partililer,onu bırak,Milletvekilleri ve Belediye Başkanları var.Üniversite Mevzunu olup Yedek Subay rütbesiyle Askerliğini yapmış bir insanla konuşuyorsun,kisacası senin gibi Anne Baba parasıyla geçinip,muhtemelen Devletten Sosyal Yardım alan biri değilim.

Ben burda kendi adıma konuşuyorum ve kendi fikirlerimi savunuyorum, beni burdaki Arkadaslarinla karıştırdın herhalde? Benimle terbiyeli konuşacaksin yoksa seni bulur saklandığını delikten çıkarıp Ağzını yüzünü sikerim!
Söyleyecek sözün yoksa, susacak kelimelerin olsun! Geneleme yapmadan,iftira atmadan,yalan sözler sarfetemeden konuşmasını öğren.Ara sıra kullan o beynini, yan etkisi yokmuş.

Bak Ufaklık,sana Abi nasihatı söylüyorum,ölçüne göre konuş,bir sikimden Haberin de yoksa sus ve Dinle,tartişma kültürünü öğren.Yontulmamiş bir öküz olduğun anlaşılmasın.Benim senden daha Muhafazakar olduğum kesin.

Gercek Muhafezakarliğı AKP'de arama.Türk Siyasetinde gerçek ve herşeyden önce dürüst Muhafazakar olarak tabir edebileceğimiz sadece bir şahsiyet vardı,bu zatın ismide Profesör Doktor Necmettin Erbakan idi.

Vatan Hainisin bak tekrar söylüyorum,gerekirse yüzüne de söylerim,haber ver yeter!"
Bu Ahlaksız halinle Türk Milliyetçilerine hakaret edecek Adam değilsin sen.Ülkücülere laf eden Türklükten çıkar bunu yaz bir kenara.Senin Kanın bozuk anlaşılan.Yiyorsa "Dur" de bakalım,denemesi bedava.
Şimdi defol git karşımdan,bundan sonra bana yönelik bir tane dahi Mesajini görmek istemiyorum!

Zuletzt bearbeitet:
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben