A
Absent
Guest
Sram te bilo tako da ovde pocinjes sat vremena prije bozica.
ooo hocul puscit jednu suzu za tebe
Sram te bilo tako da ovde pocinjes sat vremena prije bozica.
Kad sam cuo da su poginuli imo sam oko 14-15 godina u 94oj godini. Nisam mogo pocet mrzit srbe zato sto mi je tad srbin bio najbolji prijatelj...
Priznam za mene je ponekad tesko da ne mrzim muslimane kad vidim neke stvari kucu gde sam ja krscen oni su zapalili selo odakle mi je caca su napali i sve srbe istjerali tako i kod sela od moje majke.
Ujka su mi ubili u ratu.
I dan danas moja familija majkine strane zivi u strahu od one vehabije/islamiste iz srebrenika, tuzle i brckog.
BiH za mene nije nikakva drzava to su nam zapadne drzave naredili nije to bila nasa zelje a i tvoji to nisu zeljeli amerikanci su tjerali tudjmana da zajedno sa muslimanima saradjuje.
Nemojte me pogresno svatit imam ja drugara i drugarice koji su muslimani ali veoma malo ipak svako voli svoje.
Also sind die Serben schuld, dass es die radikalen Moslems in Bosnien gibt?
Serben sind daran Schuld,dass es radikale Moslems in BiH gibt!Sie sind die Antwort auf eure Cedos.
Kuca gdje sam se ja rodio je rusena od cetnicke vojske. Reko sam vec koga vise nema. Ima jedno selo blizu naseg u kojeg i dan danas nesmijemu uci samo zato sto nismo srbi. Jednom sam sjeo sa tetkom u autu i ona zalutala. Kad smo pitali za put rekli su nam da idemo prema otom selu.
Ej uplasila se moja tetka ko da je mladica vidjela....
Oped ne mrzim srbe. Jer misli malo....Ich wohne jz in Wien. Wie könnte ich jemanden hassen, den ich gar nicht kenne, nur weil er/sie Serbe/Serbin ist? Pa to je glupo...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen