Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mustafa Kemal Atatürk

• Ersteller Ersteller Popeye
  • Erstellt am Erstellt am
Hast Post.

- - - Aktualisiert - - -

Britain's Greatest Enemy Commander - George Washington

Studies & Opinions. Britain's Greatest Enemy Commander - George Washington. Tengrinews.kz

Ataturk_0.jpg

"I don’t order you to fight, I order you to die. In the time it takes us to die, other troops and commanders can come and take our places."Mustafa Kemal at Gallipoli, April 1915

1004948_589839487764814_1918361195_n.jpg

atat%C3%BCrk02.jpg

bir takım "müslüman" bozuntularının sıklıkla dalga geçtiği ata'nın hafif şaşılığının sebebi budur. olay trablusgarp savaşı sırasında meydana geldiğinden, atatürk'e "gazi" sıfatını kazandıran yaralanmalardan birisi olmuştur.

şarapnel ile değil, kum fırtınasında meydana gelen yaralanmanın enfeksiyona çevirmesiyle gazi paşa'nın şişen sol gözü görme yetisini kaybetmiştir.

fft16_mf1170144.Jpeg

http://de.wikipedia.org/wiki/Italienisch-T%C3%BCrkischer_Krieg

Im Türkisch-Italienischen Krieg verlor Mustafa Kemal am Linken Auge teilweise oder ganz das Sehvermögen. In der Christlichen Welt haben nicht viele Päpste Menschen als Anti-Christen bezeichnet es wurden Hz.Muhammed, Fatih Sultan Mehmet und Mustafa Kemal als Anti Christen bezeichnet.

Die Islamische Theorie widerspricht sich und es gibt keine Stabilen Hadithe.

:haha:

- - - Aktualisiert - - -

1558384_501709543283268_809188088_n.jpg

fft99_mf2643230.Jpeg

"Atatürk’e Arjantin Cumhurbaşkanı tarafından 29 Ekim 1923 yılında hediye edilen ve ikinci dünya savaşında Türkiye’den çalınarak 7 sahip değiştirdikten sonra Şili’li bir koleksiyoncunun Londra’daki Christis Müzesine satılmak üzere verilmiş ve 26 eylül 2012 yılında 81 müzayedeci arasında tek Türk olan ben Bülent Türker katılarak bu silahı 40 bin euro bu günkü para ile 120.000 TL ye satın almış bulunuyorum. Yani devletin iş bankasının ve kültür bakanlığının yapması gereken görevi bir Türk olarak ben yapmış oluyorum."

Bülent Türker

http://www.ensonhaber.com/ataturkun-satilan-silahina-bulent-turker-sahip-cikti-2012-09-27.html

Reisst euch mal zusammen.
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

.

Anhänge

Zurück
Oben