Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mustafa Kemal Atatürk

• Ersteller Ersteller Popeye
  • Erstellt am Erstellt am
O kadar insan. Benim bacaklarim kicima kacar yemin ederim. Zaten herkesin terazisine bakalim derken, baya bir zaman gecer. Aman bir bos yer tut benim icin eger mümkün olursa

Canimi elinde tutan Allaha yemin ederim ki mahser gününde tek derdim kendi canim olacak.Ne anamin nede babamin dertlerine derman olabilirim.Allahin izni ile hayirli bir evlat olurumda anam ile babam bundan dolayi mükafatlanirda Allah onlari af eder.Sana yardim edebilecek gücüm yok kanki ne olur ibadetimizi dogru düzgün yapalim.Hadi gel bundan sonra dogru düzgün Iman edenlerden olalim! :)

Cogu ama cahil mesela nenelerimiz,bacilarimiz,teyzelerimiz mitinglere katiliyor.Simdi ben kalkip onlara kafir desem olurmu?

Hem sen bana niye serefsiz diyorsun? Ben sana hakkimi helal etmesen ne bok yiyecesun?

Bende hakkin varsa helal olsun..

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

:D

- - - Aktualisiert - - -

Hahaha Helal olsun canim.Burdaki tüm kardeslerime helal olsun ister pic diyin ister serefsiz diyin ben sizi genede af ederim.Af ederim cünkü hesap günü cok cetin gececek.

Ama genede bu tür küfürleri hos görmüyorum.

Saygilar

Küfür degildi bir analiz sonunda ortaya cikan bir tespit

Canimi elinde tutan Allaha yemin ederim ki mahser gününde tek derdim kendi canim olacak.Ne anamin nede babamin dertlerine derman olabilirim.Allahin izni ile hayirli bir evlat olurumda anam ile babam bundan dolayi mükafatlanirda Allah onlari af eder.Sana yardim edebilecek gücüm yok kanki ne olur ibadetimizi dogru düzgün yapalim.Hadi gel bundan sonra dogru düzgün Iman edenlerden olalim! :)

Kul hakki yemedim, attigim yalan sayisi iki elin parmaklarini gecmez, riyakarlik yapmadim.

Tek zaaf gösterecegim yer kibirdir. Yanacaksak yanariz ne yapak? :)

Cogu ama cahil mesela nenelerimiz,bacilarimiz,teyzelerimiz mitinglere katiliyor.Simdi ben kalkip onlara kafir desem olurmu?

O senin yazdiklarin eskiden gecerdi hadi osmanli döneminde kadinlar yazma okuma bilmiyordu kurani bile anlamiyorlardi da simdi ama Atatürk sagolsun ilk 10 senede Egitim tavan yapdi yazma okumalari ve isitme kabiliyeti var yani hic bir engel yok.

O senin yazdiklarin eskiden gecerdi hadi osmanli döneminde kadinlar yazma okuma bilmiyordu kurani bile anlamiyorlardi da simdi ama Atatürk sagolsun ilk 10 senede Egitim tavan yapdi yazma okumalari ve isitme kabiliyeti var yani hic bir engel yok.

Eskiden degil kardesim bak bugünde gecerli.Nenelerimiz,dedelerimiz,teyzelerimiz ve amcalarimiz ne anlar kitap okumadan Internete baglanmadan? Onlar Islami bilgilerini camilerden aliyorlar.Imamlarimizda kalkip hey AKP ne yapiyorsun demiyor ama! Tam aksine Erdogani yere göge sigdiramiyorlar e ben simdi sorarim sana.O mahsum ve temiz kalpli insanlarimiz, bilgilerini camiden ve Islami aksam televizyon programlarindan alan insanlarimiz dogrulari nerden ögrensin? Bence cok sert davraniyorsun kardesim.

- - - Aktualisiert - - -

Kul hakki yemedim, attigim yalan sayisi iki elin parmaklarini gecmez, riyakarlik yapmadim.

Tek zaaf gösterecegim yer kibirdir. Yanacaksak yanariz ne yapak? :)

Aman Toruko yanmak senin zan ettigin gibi kolay olsa.Kafan iyimi? Sanki cocuk oyuncagi hay Allahim.

Zurück
Oben