Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mustafa Kemal Atatürk

• Ersteller Ersteller Popeye
  • Erstellt am Erstellt am
Ich nehme die Frauen, die Kopftücher tragen, nicht wahr. :(

Meine Mutter will demnächst eine Pilgerfahrt nach Mekka machen und sagt, sie müsse sich dann bedecken.

Ich tue mein Möglichstes um das zu verhindern :D

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Du hast deiner Mutter nichts zu sagen. Sie weiss halt was sich zur Pilgerfahrt gehört.:cool:

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Vahiy mi geldi fetos? hahaha :D

Tanimadigin insanlara serefsiz,kafir,ibne ve saire damgasini vuruyorsun.Peki bunun vebalinden hic mi kormuyorsun?

Ibne demedim. Allahsiz ve Kafir sadece AKPlilere dedim cünkü bile bile hersey önümüzde yolsuzluk yapiyorlar Hz.Muhammed böyle insanlarin arkasinda namaz bile kilinmaz dedi bunlar ortadayken hala AKPliyim ve Müslümanim diyenlere gecer o sözüm.

Ibne demedim. Allahsiz ve Kafir sadece AKPlilere dedim cünkü bile bile hersey önümüzde yolsuzluk yapiyorlar Hz.Muhammed böyle insanlarin arkasinda namaz bile kilinmaz dedi bunlar ortadayken hala AKPliyim ve Müslümanim diyenlere gecer o sözüm.

Cogu ama cahil mesela nenelerimiz,bacilarimiz,teyzelerimiz mitinglere katiliyor.Simdi ben kalkip onlara kafir desem olurmu?

Hem sen bana niye serefsiz diyorsun? Ben sana hakkimi helal etmesen ne bok yiyecesun?

Hahaha Helal olsun canim.Burdaki tüm kardeslerime helal olsun ister pic diyin ister serefsiz diyin ben sizi genede af ederim.Af ederim cünkü hesap günü cok cetin gececek.

Ama genede bu tür küfürleri hos görmüyorum.

Saygilar

O kadar insan. Benim bacaklarim kicima kacar yemin ederim. Zaten herkesin terazisine bakalim derken, baya bir zaman gecer. Aman bir bos yer tut benim icin eger mümkün olursa

Zurück
Oben