Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus Albanien

Ich habe Adem Jashari eher so in Erinnerung:
Komandanti-Legjendar-i-U%C3%87K-s%C3%AB,-Adem-Jashari.gif

Egal hatte auch mal so einen Fall, hab Rugova nicht erkannt.Keine Ahnung wer das damals war.

Musste mir auch Dummes durchlesen danach.

tu nicht so, hast nicht mal die eier dazu zu stehen jetzt? kleines kind...
Alter. ::lol:
Wieso zitierst du mich eigentlich jeden Tag? ::lol: Siehst du nicht, dass du mir am Arsch vorbeigehst?! :haha:
Du hast schon viermal meine Mutter beleidigt und heute kommt das fünfte und sechste Mal. ::lol:
Unglaublich, dass ich jünger als du bin. Bist innerlich sicher am kochen. ::lol: :haha:
Wir alle sehen dadurch nur deinen Respekt und Anstand. :77:
Palaço.

Alter. ::lol:
Wieso zitierst du mich eigentlich jeden Tag? ::lol: Siehst du nicht, dass du mir am Arsch vorbeigehst?! :haha:
Du hast schon viermal meine Mutter beleidigt und heute kommt das fünfte und sechste Mal. ::lol:
Unglaublich, dass ich jünger als du bin. Bist innerlich sicher am kochen. ::lol: :haha:
Wir alle sehen dadurch nur deinen Respekt und Anstand. :77:
Palaço.

und es ist sicherlich das fünfte oder sechste mal wo du dich respektlos gegenüber mitglieder der uck äußerst.

und es ist sicherlich das fünfte oder sechste mal wo du dich respektlos gegenüber mitglieder der uck äußerst.
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Was für eine langweilige Lüge. Sage doch gleich, dass ich Slawe bin. ::lol: Machst das ja so gerne. Na ja, egal.

Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Was für eine langweilige Lüge. Sage doch gleich, dass ich Slawe bin. ::lol: Machst das ja so gerne. Na ja, egal.

das du keine eier hast und dazu stehst war mir klar, und jetzt noch sagen ich lüge :lol: junge du bist einfach peinlich, wir alle habens gelesen.

Islamistat ne Kaqanik

He qfar Katunar edhe prej tfolnit ktynve Kllosharve shihet qfar gjin te prapambetur jan se e shajn Heroin Kombtar Gjergj Kastriotin!!

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

- - - Aktualisiert - - -

Xhihadistët shajnë dhe godasin bustin e Skënderbeut në Kaçanik (Video)

Publikuar: 30.06.2014 - 22:23 Komente (16) Publiko në:
fb.gif
tw.gif

timthumb.php

Vetëm pak ditë më parë Gazeta “Zëri” raportoi se Kaçaniku, është çerdhja e xhihadistëve në Kosovë.
Këtë fakt e mbështet edhe kjo video e cila po qarkullon sot në “Youtube”, ku disa persona kanë filmuar veten duke e fyer dhe duke e goditur bustin e Gjergj Kastriot Skënderbeut në Kaçanik.
Ata përdorin fjalët më fyese që mund të përdor një njeri karshi një tjetri e aq më shumë ndaj një figure kombëtare e cila për pjesën më të madhe të shqiptarëve llogarit si hero.
Për më shumë shikoni vet videon./Zëri/

Kaçanikasit që përdhosën bustin e Skënderbeut, mund të dënohen me tetë vjet burg

Bota Sot | 01.07.2014 21:29

largea_1-skenderbeu-web14042277211404242998.jpg

Dy personat nga Kaçaniku të cilët përdhosën bustin e heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, rrezikojnë të dënohet prej një deri në tetë vjet burg. Kjo për shkak se ata janë ndaluar “për veprën e kryer të nxitjes së urrejtjes, përçarjes dhe mosdurimit fetar, racor apo kombëtar”.
Për videon që u postua në rrjetet sociale e që u realizua në Kaçanik nga dy persona, të njëjtit kanë marrur 48 orë paraburgim.
Agim Gashi, zëdhënës i Policisë në Ferizaj, i ka thënë Klan Kosovës se një 40 vjeçar dhe një 37 vjeçar, me vendim të Prokurorit, janë ndaluar për 48 orë në paraburgim.
E bashkëqytetarët e dy kaçanikasve, thonë se kjo është një vepër e shëmtuar. Ata thonë se ofendimi i Skënderbeut, mund të bëhet vetëm nga një kategori e personave të caktuar.
Ndryshe, Policia e Kosovësnë rajonin e Kaçanikut, të martën në orët e paradites ka arrestuar J. V. 40 vjeç dhe A. B. 37 vjeç, nën dyshimin e bazuar se të njëjtit kanë kryer veprën penale nga neni 147 i Kodit Penal të Kosovës “Nxitje e urrejtjes, përçarjes ose mosdurimit kombëtar, racor apo fetar”.
“Hetuesit e Sektorit Rajonal të Hetimeve, me urdhër të prokurorit të Shtetit, kanë bastisur banesat e të dyshuarve dhe kanë konfiskuar një kompjuter dhe një telefon celular”, bën me dije Policia e Kosovës.

Zurück
Oben