Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Neye hizmet ediyormus akilli ve illeri görüslü arkadasim? Zerre kadar sevmiyorum bu videodaki medeniyetsiz köpekleri bende hem burada hemde Türkiyede sorun yasadim bunlarla.
Din kardeslerimis. Hay ben böyle din kardeslerin am.....

Vorallem für unsere Ak-koyunlar: Der berühmte Professor Ilber

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.

Alle Kampfsportler in der TR sollten die Zafer unterstützen! Maschallahhh die Boxerin!

O medeniyetsiz köpeklerden en az senin kadar ben de nefret ediyorum. Videoda bahsı geçen şehir eşkıyalar Suriyeli değil bizim yerli i sığırlar. Fatih’teki Semt Kocamustafapaşaya yakın zamanın plansız ve çarpık yapıların yüzünde arabalar orada yanyana gitmeyi bırak bir tane aracı bile zor sığıyor. Yangınlarda orada kaç kişinin canı yandı çünkü oradan araç geçemiyor. Nereden mi biliyorum Silivri kapıda emniyete yakın sitelerde bizim bir dairemiz var surların içinde yakında da buz paten Stadı var. Bizim medya işte böyle suçları başka millete atarlar fitnecilere hizmet. Acil bir durumda itfaiye veya ambulans gerektiğinde millet yandı o zaman. Onun internet haber kaynakları Beyaz be ya Tele 1 olsun halk TV alçaklardan farkları yok.

Ortaya bir haber atılıyorsa bari doğruluğunu araştırın. Durup dururken daha birinci ayda olan bitenin bugünlerde paylaşmanın bir alemi yok. onun haricinde Suriyelileri kimse iki eliyle sarılmıyor.

Fatih’te de Suriyeliler de yaşıyor orada kere ciddi sorun yaşandı ve o bir kerede kaldı.

Hadi diyelim haklisin. Böyle sigirlar icimizde yeteri kadar var, zaten oldugu icin birde bircok disaridan ital ettik bu türden olanlari. Zanki ülkenin icinde az sigir varmis gibi.
Bizim medyanin hicbirsey yapmasina gerek yokki zaten insanlar bunlarla yakindan tecrübe kazanip ne olduklarini görüyor biliyor Türkiyede olsun Almanyada olsun bu medeniyetsiz cibiliyetsiz pisliklerden cok var. Normal suriyeli aileleri kast etmiyorum. Yasli kadin cocuk aile insanlarini degil. Zaten sorun burda ailelerden cok bekar genc daha cok ve bircok yerlerde sorun cikariyorlar Türkiyede olsun Almanyada olsun. Gasp taciz tecavüz soygun hersey bunlarda cokca var zanki icimizdeki yetmemis gibi birde yüzbinlerce milyonlarca suriyeli afgan pakistanli bekar gencleri ital ettik.
Defolup gitsinler ülkelerinde yapsinlar pisliklerini. Dürüst caliskan namuslular kalsin.
Artik buna hükümet care bulamassa illerde etnik kavgalar baslar demedi deme. Zaten millet kafayi yemis kavga icin neden ariyor.

Alle Kampfsportler in der TR sollten die Zafer unterstützen! Maschallahhh die Boxerin!

Ne kadar geri zekalı olduğunu ordan anla senin seviyene inen bununla karşılık vermesi mi zorunda?.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Hadi diyelim haklisin. Böyle sigirlar icimizde yeteri kadar var, zaten oldugu icin birde bircok disaridan ital ettik bu türden olanlari. Zanki ülkenin icinde az sigir varmis gibi.
Bizim medyanin hicbirsey yapmasina gerek yokki zaten insanlar bunlarla yakindan tecrübe kazanip ne olduklarini görüyor biliyor Türkiyede olsun Almanyada olsun bu medeniyetsiz cibiliyetsiz pisliklerden cok var. Normal suriyeli aileleri kast etmiyorum. Yasli kadin cocuk aile insanlarini degil. Zaten sorun burda ailelerden cok bekar genc daha cok ve bircok yerlerde sorun cikariyorlar Türkiyede olsun Almanyada olsun. Gasp taciz tecavüz soygun hersey bunlarda cokca var zanki icimizdeki yetmemis gibi birde yüzbinlerce milyonlarca suriyeli afgan pakistanli bekar gencleri ital ettik.
Defolup gitsinler ülkelerinde yapsinlar pisliklerini. Dürüst caliskan namuslular kalsin.
Artik buna hükümet care bulamassa illerde etnik kavgalar baslar demedi deme. Zaten millet kafayi yemis kavga icin neden ariyor.
Onda bir sorun yok. Haddini aşan muz yiyen çikitalar kapıdışarı ediliyor.

Onda bir sorun yok. Haddini aşan muz yiyen çikitalar kapıdışarı ediliyor.

Bu provokatörler haricinde daha cok pislikleri kapi disari edilmelilerdir.
Soyguncu kavgaci tacizci tecavüzcü hirlisi hirsizi hepsi kovulmali. Siginmaci kacaklarin bunlari yapmaya hakki yok.
Zaten kacak gelmisler ya adabi ile yasarlar yada defolup giderler. Bu aslinda bizim icinde gecerli. Haddini bilmeyenin yabanci bir ülkede yasama hakki yok.
Ama kovsan ne yazar sinirdan birdaha geri gelir nede olsa sinir kontrolü yok elini kolunu sallayan geliyor.

''afrikayi kaybediyoruz, türkleri durdurun''

paris merkezli güvenlik ve savunma sanayi dergisi dsi,türkiye nin savunma sanayiindeki gelisimini tehdit olarak nitelendirdi

Zurück
Oben