Suriii kardesleriniz.
Ich rede vom der Türkische Währung vay cok güzel insallah
Also so langsam habe ich auch so das Gefühl das du kein Kurde bist sondern ein Fake.
Fragt sich nur vom wem.
Zu eurer Information. Die Wahlen sind gelaufen, also alle beide Sitze machen.Was erwartest du von solchen rückständig zurückgebliebenen unzivilisierten Leuten? Das die nicht auf den Krankenwagen geschossen haben ist schon ein Wunder.
Das sind die Brüder der Akp-Mhp Wähler.
Zu eurer Information. Die Wahlen sind gelaufen, also alle beide Sitze machen.
Sen bari olsun yapma hiç olmazsa biraz aklı başında olgun birisin saf arkadaşım. Bu diyaloğa geçtiğin ırkçı itin lafına bakma. Bu yalan dolanla salak neye hizmet ettiğinin farkında değil farkındaysan kimlere hizmet ettiği apaçık ortada. oraları gelin bana sorun.
O medeniyetsiz köpeklerden en az senin kadar ben de nefret ediyorum. Videoda bahsı geçen şehir eşkıyalar Suriyeli değil bizim yerli i sığırlar. Fatih’teki Semt Kocamustafapaşaya yakın zamanın plansız ve çarpık yapıların yüzünde arabalar orada yanyana gitmeyi bırak bir tane aracı bile zor sığıyor. Yangınlarda orada kaç kişinin canı yandı çünkü oradan araç geçemiyor. Nereden mi biliyorum Silivri kapıda emniyete yakın sitelerde bizim bir dairemiz var surların içinde yakında da buz paten Stadı var. Bizim medya işte böyle suçları başka millete atarlar fitnecilere hizmet. Acil bir durumda itfaiye veya ambulans gerektiğinde millet yandı o zaman. Onun internet haber kaynakları Beyaz be ya Tele 1 olsun halk TV alçaklardan farkları yok.Neye hizmet ediyormus akilli ve illeri görüslü arkadasim? Zerre kadar sevmiyorum bu videodaki medeniyetsiz köpekleri bende hem burada hemde Türkiyede sorun yasadim bunlarla.
Din kardeslerimis. Hay ben böyle din kardeslerin am.....
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen