Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus der Türkei

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Devam uyunuz. Tanidigim kisiler silahlaniyor.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.

Suriii kardesleriniz.

Was erwartest du von solchen rückständig zurückgebliebenen unzivilisierten Leuten? Das die nicht auf den Krankenwagen geschossen haben ist schon ein Wunder.
Das sind die Brüder der Akp-Mhp Wähler.

netanjahu möchte sich mit staatspräsident erdogan treffen

nach dem türkisch-libyischen seeabkommen hat die türkei ihre (sar)such-rettungsgebiet angepasst

EkgvqnyXEAADAoN

Was erwartest du von solchen rückständig zurückgebliebenen unzivilisierten Leuten? Das die nicht auf den Krankenwagen geschossen haben ist schon ein Wunder.
Das sind die Brüder der Akp-Mhp Wähler.
Zu eurer Information. Die Wahlen sind gelaufen, also alle beide Sitze machen.

Sen bari olsun yapma hiç olmazsa biraz aklı başında olgun birisin saf arkadaşım. Bu diyaloğa geçtiğin ırkçı itin lafına bakma. Bu yalan dolanla salak neye hizmet ettiğinin farkında değil farkındaysan kimlere hizmet ettiği apaçık ortada. oraları gelin bana sorun.

Zuletzt bearbeitet:
Zu eurer Information. Die Wahlen sind gelaufen, also alle beide Sitze machen.

Sen bari olsun yapma hiç olmazsa biraz aklı başında olgun birisin saf arkadaşım. Bu diyaloğa geçtiğin ırkçı itin lafına bakma. Bu yalan dolanla salak neye hizmet ettiğinin farkında değil farkındaysan kimlere hizmet ettiği apaçık ortada. oraları gelin bana sorun.

Neye hizmet ediyormus akilli ve illeri görüslü arkadasim? Zerre kadar sevmiyorum bu videodaki medeniyetsiz köpekleri bende hem burada hemde Türkiyede sorun yasadim bunlarla.
Din kardeslerimis. Hay ben böyle din kardeslerin am.....

Neye hizmet ediyormus akilli ve illeri görüslü arkadasim? Zerre kadar sevmiyorum bu videodaki medeniyetsiz köpekleri bende hem burada hemde Türkiyede sorun yasadim bunlarla.
Din kardeslerimis. Hay ben böyle din kardeslerin am.....
O medeniyetsiz köpeklerden en az senin kadar ben de nefret ediyorum. Videoda bahsı geçen şehir eşkıyalar Suriyeli değil bizim yerli i sığırlar. Fatih’teki Semt Kocamustafapaşaya yakın zamanın plansız ve çarpık yapıların yüzünde arabalar orada yanyana gitmeyi bırak bir tane aracı bile zor sığıyor. Yangınlarda orada kaç kişinin canı yandı çünkü oradan araç geçemiyor. Nereden mi biliyorum Silivri kapıda emniyete yakın sitelerde bizim bir dairemiz var surların içinde yakında da buz paten Stadı var. Bizim medya işte böyle suçları başka millete atarlar fitnecilere hizmet. Acil bir durumda itfaiye veya ambulans gerektiğinde millet yandı o zaman. Onun internet haber kaynakları Beyaz be ya Tele 1 olsun halk TV alçaklardan farkları yok.

Ortaya bir haber atılıyorsa bari doğruluğunu araştırın. Durup dururken daha birinci ayda olan bitenin bugünlerde paylaşmanın bir alemi yok. onun haricinde Suriyelileri kimse iki eliyle sarılmıyor.

Fatih’te de Suriyeliler de yaşıyor orada kere ciddi sorun yaşandı ve o bir kerede kaldı.

Zurück
Oben