Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus Kroatien

Hrvatska diplomacija je puna jugonostalgičarskih uhljeba koji su tamo postavljeni preko političkih veza. Stoga nije čudno da je nesposobna i da EU/SAD uspiju sve dobiti od RH što požele.

Da merkt man, dass du von nix n Plan hast

5d4fefab506a2d71b6d68c1c0d3439ab.jpg

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

...'ercegovac :77:...

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Damit wäre der Traum irgendwann mal zu Kroatien zu gehören ja ausgeträumt. Aber das ist eh alles gelaufen :lol:

https://www.index.hr/vijesti/clanak...tiopricali-smo-s-njenom-celnicom/1004055.aspx

Auf einer Seite zu der im Artikel gelinkt wird:

Bogdanović je i nakon 2000. godine imao problema. Kako je ispričao u jednom intervju za Dokumentu, nedugo nakon što se razbolio prebili su ga ratni veterani koji su se ponudili da će mu "čuvati" restoran.

"Došlo je njih 15-ak i naručili su sve najskuplje. Kad sam se ja pojavio, njihov glavni tu iz Podstrane je rekao da ima sa mnom pričati. Rekao sam dobro. Sjeli smo sa strane i on mi je u razgovoru rekao da mi treba zaštita. Pitao sam zašto, a on je rekao da ima problema. Ja sam rekao da nemam nikakvih problema. On mi je rekao da moram zaposliti njihovog čovjeka jer će mi razbiti lokal. Ja sam se digao, a on me potegao šakom. Njih deset me tuklo nogama po podu, jedva sam utekao. Onda su došli u stan sa mnom, jedna mučna situacija. Porazbijali su mi cijeli lokal, sve su mi uništili. Zvali smo policiju i to je smiješna situacija bila. Dolazi policija i rukuje se s njima. Policajac mi je rekao da šutim i da će me i on nabiti", ispričao je u velikom razgovoru za Documentu jedno od posljednjih loših iskustava.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...djmanovo-ludilo-upropastilo-zivot/970817.aspx

Scheiss-Situation, in die man sich leicht reinversetzen kann. Solche Veteranen gehören dezimiert, über die Bullen sag ich schon gar nichts mehr.

Ohne die Details zu kennen: Schutzgelderpressungen sind i.d.R. keine Frage der Nationalität, es ist ein "normales" Verbechen das wohl überall stattfindet, oft gedeckt durch die lokale korrupte Polizei

Zurück
Oben