Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nachrichten aus Kroatien

Sta si mi pronasao ?
Pa procito sam clanak prije sto si ga stavio ovdje.
Opet te pitam, di je potvrda od strane policije ?
Takoder te pitam jel znas sto rijec "navodno" znaci ?

Pa Dzevade, ti so poceo sa fantazijama da su novinari izmislili da je covjek pijan bio, i opet istu pricu o nekim orjunasima, koja nema nikakve veze s onim sto se dogodilo, a pojma nemas sta je policija novinarima rekla. A ono navodno je samo za tebe, da vidis da, ako citiras druge novine, tvoja fantazija ispada drugacija i nema nikakog smisla.

Nikakvog*
Jarane slusaj.
Ono sa orjunom je bio sarkazam.
Nisam ni reko da su izmislili, nego kritiziram svakodnevno nepotvrdeno pisanje nasih novina.
Koje je medu najvecim razlozima, sto se uopce prica o Orjuni koja, ako te moram podsjetit, ni ne postoji vise.
Novine nisam citiro u mom prvom postu.
U imenu videa je napisano da je lik pijan bio, sto sam ja odma kritizirao, jer je ne moguce da novinari znaju u kojem je stanju taj decko bio.
I ajde sad ti meni objasni sto je tebi uopce cilj ?

Nikakvog*
Jarane slusaj.
Ono sa orjunom je bio sarkazam.
Nisam ni reko da su izmislili, nego kritiziram svakodnevno nepotvrdeno pisanje nasih novina.
Koje je medu najvecim razlozima, sto se uopce prica o Orjuni koja, ako te moram podsjetit, ni ne postoji vise.
Novine nisam citiro u mom prvom postu.
U imenu videa je napisano da je lik pijan bio, sto sam ja odma kritizirao, jer je ne moguce da novinari znaju u kojem je stanju taj decko bio.
I ajde sad ti meni objasni sto je tebi uopce cilj ?

A sta ti ja pricam vec pola sata? ne znas ti kao ni ja, sta je Policija potrvdila i sta ne! A da novine svasta pisu, kao i u svakoj drugoj zemlji, nije nista novo ni cudno. To im je posao.
Stvar je u tome da ti u istom momentu seres, kao novinari su izmislili da je pijan, a kao prvo ne znas da li je tako ili ne, a kao drugo, majmun je poznat policiji vec duze i zna se da pravi nered, tako da nije vazno da li je bio pijan, ili nije.
Ni rijec o manijaku koji nas bruka po svijetu.....ista prica u ono vrijeme kad je bilo nereda s manijacima na utakmicama.....po tvome svi krivi, osim onih majmuna koji su bacali baklje i pravili pizdarije.....pa mucni malo glavom jebo ga ti

Kroaten haben autobahngebühr erhöht.
werden immer gieriger.

Mitlerweile sind die Strassengebüren fast Teuer als in Italien, die spinnen.

Nicht mal für die Einheimischen gibt es günstigere Alternativen auf der Autobahn. Mein Onkel fährt jeden Tag zur Arbeit kann sich nur den Umweg neben der Autobahn leisten.

Zurück
Oben