- - - Aktualisiert - - -
Hauptsache man kann ihm ansehen dass er besoffen ist
Fehlt nur noch dass er der Orjuna angehört ...
Das war gestern mein Guter. Es gibt noch keine polizeiliche Bestätigung sondern nur Journalisten-Hörensagen.
Gdje si uvijek ti nades ljeba ti...
- Uz uporabu sredstava prisile, uhićen je i priveden u postaju, u tijeku je kriminalističko istraživanje – rekli su nam u PU osječko-baranjskoj. Đakovačka policija privela je mladića, te je novinarima potvrdila da je on otprije poznat po kršenju javnog reda i mira.
[FONT="]Groznu neugodnost doživjeli su u Đakovu gosti tradicionalne folklorne manifestacije Đakovački vezovi iz Turske. Mladić u dobi od 27 godina, navodno u alkoholiziranom stanju u jednom je trenutku izmakao pažnji osiguranja i gol do pojasa prišao barjaktaru Yedipepe folklora iz Istanbula koji je u svečanoj povorci Vezova nosio tursku zastavu. Prvo je nešto govorio mašući rukama, a onda je u jednom trenutku strgnuo zastavu s koplja, na što je barjaktar odmah regirao i krenuo mu je oteti u čemu su mu se pridružili i ostali muškarci iz skupine, a vrlo brzo stigla je i policija.[/FONT]
cuj, ja mu pronasao, a on ce meni objasniti sta znaci Ajde vazi, objasniI di je policija potvrdila da je bio pijan ?
Jel ti moram objasnit, sto rijec "navodno" znaci ?
cuj, ja mu pronasao, a on ce meni objasniti sta znaci Ajde vazi, objasni
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen