Novosti: PHÄNOMENALE NACHRICHTEN FÜR DIE BÜRGER SERBIENS: Vučić kündigt an: Wir kommen mit einem wichtigen Programm – das Volk wird begeistert sein
Der Präsident Serbiens, Aleksandar Vučić, sagte bei TV Pink, dass er am 17. oder 18. mit einem wichtigen Programm hervortreten werde, und er sei sicher, dass die Menschen begeistert sein werden.
„Das betrifft die Mehrheit der Bürger. Was die Bahn betrifft: Nach Subotica werden wir in einer Stunde und 10 Minuten gelangen. All das haben wir gebaut, und dafür sind die Bürger verantwortlich. Die Renten werden ab dem 1. Dezember um 12 Prozent erhöht! Was die Maßnahmen und Preise betrifft: Ich werde selbst in die Geschäfte gehen und die Preise verfolgen. Ich möchte mit den Menschen sprechen, damit sie mir sagen, was gut und was schlecht gemacht wurde. Denn das, was wir getan haben, ist deshalb geschehen, weil wir auf die Menschen gehört haben. Sie haben uns gesagt, dass die Gehälter besser seien, aber die Kosten hoch. Auch Bulgarien plant nun, ähnliche Maßnahmen wie wir einzuführen, was die Handelsspannen betrifft. Ich rufe die Menschen auf, uns zu sagen, was sie wollen. Es wird über 20.000 Produkte geben, die billiger werden“, sagte Vučić.
ФЕНОМЕНАЛНЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Вучић најавио: Излазимо са важним програмом - народ ће бити одушевљен
Председник Србије Александар Вучић је рекао на ТВ Пинк да ће 17. или 18. изаћи са једним важним програмом, и сигуран је да ће људи бити одушевљени.
- То се тиче највећег броја грађана. Што се тиче пруге, до Суботице ћемо стизати за сат и 10 минута. Све смо то урадили изградили, и зато су заслужни грађани. Пензије се повећавају од 1. децембра 12 одсто! Што се тиче мера и цена, сам ћу улазити у продавнице и пратити цене. Да причам са људима, да ми они кажу шта је добро, а шта лоше урађено. Јер ово што смо урадили је зато што смо слушали људе. Они су нам рекли да су им плате боље, али да су велики трошкови. Ево, и Бугарска планира да уведе сличне мере као и ми, што се тиче маржи. Позивам људе да нам они кажу шта желе. Имаћете преко 20.000 производа које ће појефтинити - казао је Вучић.
Председник Србије Александар Вучић је рекао на ТВ Пинк да ће 17. или 18. изаћи са једним важним програмом, и сигуран је да ће људи бити одушевљени.
www.novosti.rs