Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nur in türkischer Sprache

• Ersteller Ersteller AyYıldız
  • Erstellt am Erstellt am
13690766_1733577700214969_8442924244911685567_n.jpg

oglum tukur fetonun suratina:lol:

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Yıl 2012...25 Nisan sabahı, İzmir Narlıdere Askeri Lojmanlarındaki evimizi aramak üzere savcı ve bir grup asker geliyor.9 saat boyunca ne bulmaya çalıştıklarını bir türlü anlayamadığım türden bir arama. Annemle babamın düğün CD'si de dahil olmak üzere evdeki tüm CD'ler toplanıyor. Bendeki gerginliğin aksine babam öyle rahat ki beni sakinleştiriyor. Tek sıkıntısı var o da kardeşim okuldan dönmeden bu durumun sona ermesi!!! 9 saat süren bir arama söz konusu haliyle kardeşim okuldan geliyor ve babamın isteği gerçekleşemiyor... Gözaltı için Ankara'ya götüreceklerini söylüyorlar. Annem ve ben bir asker ailesine yakışır şekilde güçlü durmaya çalışıyoruz. Hafta sonuna yanınızdayım hiç merak etmeyin diyerek gidiyor babam...Sahte deliller öne sürülerek tutuklama kararı çıkıyor! İhanet süreci başlıyor.. TSK'nın tasfiye projeleri teker teker hayata geçirilirken babam gibi başarılı bir Albay'ın serbest kalamayacağını tahmin ediyoruz! Babamı görmek için gittiğimiz her açık görüş sonrası büyük travmalar yaşıyoruz. Sıkı sıkı sarıldığımız babamızdan zorla ayırıyorlar bizi. Gidebilir misin arkanı dönüp?? Gitmek zorundasın babanı orada bırakıp! Lanet olsun! Hastalanıyor babam! GATA'da Yoğun bakımda olduğunu öğreniyorum. Koşuyorum kaldığı odaya doğru asker var kapıda tutuklu çünkü halaaaaaa! Almıyorlar beni çıldırıyorum isyan ediyorum. Savcılık izni gerekiyor diyor bana. Kime gitsek kapı duvar! Türlü uğraşlar sonucu giriyorum babamın yanına.Gözümde yaşlar dokunuyorum babama gözlerini açıyor. İyileşeceksin gideceğiz burdan babacığım diyorum. Gülümsüyor. Kollarını seviyorum doktor geliyor zaman dolmuş ! İki cümle edemeden Nasıl dolar bu lanet Zaman?? Biraz daha ne olur diye yalvarıyorum. Babamın da kalsın ne olur bakışını hiç unutamıyorum. Yine ayırıyorlar bizi.İyiye giderken durumu anneme çocuklarım sana emanet iyi bak onlara diyor ve kaybediyoruz babamı... Hayatta en sevdiğim insanı kaybediyorum. Bu hayatta cehennemi yaşıyorum. Acıyor her gün acıyor yüreğim.. Fotoğraflarına bakamıyorum artık babamın. Paylaşamıyorum uzun zamandır babamla ilgili hiçbir yazı..Neden anlattım bunları biliyor musunuz ? Bu hayatta kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.. Ölmesin de zaten! İlahi adalet dedim durdum hep.. İlahi adalet tecelli etmeye başladı...! Babam geri gelmeyecek elbet ama suçlular da cezasız kalmayacak! Fotoğrafta gördüğünüz bu güzel gülüşlü adam benim babam... Rüyalarımda hala gülümsüyor bana...!

ALINTIDIR

Hahaha

İnanılmaz

Üzgün

Kızgın

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Karadeniz de yok.
Öncelikle ailelerinize karşı sorumluluğunuz unutup birbirinize bu kadar düşman olmayın.

Siyasetçilerin nasıl hareket ettiğini gördük, 4-5 yıl öncesinin kankaları şimdi kıran kırana savaşıyor, yarın nelerin olacağını bilemiyoruz.
Bu kadar ihtiraslı olmayın, enerjinizi eğitiminize ve kişisel gelişiminize tüketin. Nobel ödülü ya da Oscar ödülünü kazanın, biz de coşalım.:wuhu:

Zurück
Oben