Tigerfish
Gesperrt
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Cümlemize
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Schön für dich, du Vogel.
Bei uns hängt sie nirgendswo.
Die Menschen der Ägais tragen sie im Herzen.
Bu ara bizlere o engin bilgilerinden yararlanma fırsatını sunduğun için teşekkür ederiz Hocam.
Hem Laik hem Müslüman olunuyormuş demek. Yanısıra "Şehadet Bayrağını" böylesine ucuz ve alakasız işlere alet etmenin de gayet Normal birşey olduğunu öğrenmiş olduk sayende.
Dafür das du sie im Herzen trägst, lässt du nichts versucht um den Glauben den du (angehörst) deine eigene Bemerkung zu beleidigen. In jeglicher Form.
Cingeneden zaten bi cacik olmaz.
Nebenbei : Es müsste "nichts Unversucht" heißen.
Laiklik, dinszlik degildir ablacim bunu unutmuşsun. Buraya yükledin fotograflar fake'de olabilir. Türk sosyal medyayi gayet iyi taniyoruz. Bunu hatirliyorsan:
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/anitkabir_2216.jpg
Bayraklari degistirmek zor bir iş degil. Sana tek bun demek istedim. Benim ailem karadeniz ve ic anadolu bölgesinde yasiyor. Benim sevgilimin ailesi taha mardin'de otuyorlar.Yani ben orayi, burayi gezdim, gectim ve baya cok görmüs bi insanim. Tabii ki bir almanya'da yasyan türk olarak, seninlen karsilastirmak istemiyorum ama ben hayatim'da baya cok zaman türkiye'de gecirdigim.
Su gördün yesil sehadetin bayragi, gayet bir normal görüntü. Hicbir dine inanmayan insanlara tuhaf gelebilir,, ona ben bisey demiyorum ama sadece araplari ait bir bayrak degil. Laik ol, müslüman ol, dinsiz bir insan ol, ne istersen ol ama vatan haini olma. Ben seni kizdirmak istemiyordum güzel abicim. Tontisim, güzel insanim, pupsi mupsichen.
Ey kâfir, sen ne dersen de! Ya müslüman olacaksın, ya laik! Ikisi birarada olunca ters mıknatıslanma yapar, mümkün değil ikisinin bir arada olması!
Hem Laik hem Müslüman olunuyormuş demek.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen