Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nur in türkischer Sprache

• Ersteller Ersteller AyYıldız
  • Erstellt am Erstellt am
Amarok, bu orta asya'dan gelen cocuk'ta ne oldugunu bilmiyor. " Dedelerimi Istanbul'da ziyaret etmeye geldim. Orta Asya'dan geliyom, Türk degilim ....." diyor :facepalm:

Amarok, bu orta asya'dan gelen cocuk'ta ne oldugunu bilmiyor. " Dedelerimi Istanbul'da ziyaret etmeye geldim. Orta Asya'dan geliyom, Türk degilim ....." diyor :facepalm:

Hakli. Iste suc bizim... biz oguz türküs.. genelde (türk) "türkiye'de yasayan insana denir". Cocuk orta asya'dan geliyormus simdi düsün..

Hele turkmenistan'dan veya Iran'dan geliyorsa bilemez .. neden bilmez? Cünkü türkmenistan'dan buna göre okul egitim yok. Kendileri ve bizi cok farkli görüyorlar. Bizim kipcak qardaslarimiz zaten türkiye'Maradona türkleri cok dinli ve araplasmis/pers insan olarak görüyor.

Su hedef turan sacmalik tanimiyorlar bile. "Turan" kelimeyi bile bilmiyorlar.

Hakli. Iste suc bizim... biz oguz türküs.. genelde (türk) "türkiye'de yasayan insana denir". Cocuk orta asya'dan geliyormus simdi düsün..

Hele turkmenistan'dan veya Iran'dan geliyorsa bilemez .. neden bilmez? Cünkü türkmenistan'dan buna göre okul egitim yok. Kendileri ve bizi cok farkli görüyorlar. Bizim kipcak qardaslarimiz zaten türkiye'Maradona türkleri cok dinli ve araplasmis/pers insan olarak görüyor.

Su hedef turan sacmalik tanimiyorlar bile. "Turan" kelimeyi bile bilmiyorlar.

- - - Aktualisiert - - -

O video'daki biyikli adam'da ilk önce cocuga bunu soruyor: " Sen Türke benzemiyorsun, orta asyadanmi geliyon?" :lol:

100 y?ld?r birlikteler: Huzurun korucular? - Son Dakika Gündem Haberleri

[h=1]100 yıldır birlikteler: Huzurun korucuları[/h]Zeynep BİLGEHAN / Fotoğraflar: Muhsin AKGÜN
06 Mayıs 2017 - 21:12Son Güncelleme : 07 Mayıs 2017 - 09:22

[h=2]Kırgız Türklerinin yaşadığı Van’ın Erciş ilçesine bağlı Ulupamir köyü, terör örgütü PKK’ya karşı verdiği mücadeleyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak geçen hafta Nazım Taşkent PKK’nın hain pususunda şehit oldu. 10 yılda dördüncü şehidini veren köyde yaşayanlar, ‘huzurlu bir hayat’ için Afganistan’dan Türkiye’ye göç etmişler. 100 yıl önce Rusya’daki devrimden sonra Çin’e, oradan da Afganistan’a göç etmişler. Huzur ararken terörle karşılaşan köyün üç jenerasyon sakinleriyle konuştuk.[/h]
590e11d27152d844949c1f3a.jpg

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Zurück
Oben