Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ora et labora

berlin2014.jpg


essen_nastupi2014.jpg


Geht jemand hin ?
 
Geht jemand hin ?

Jep, bin in Berlin und Essen. Nach Essen fährt en Bus aus Aachen von unserem kroatischen Fußballclub. Für Essen hab ich erfreulicherweise und zufällig VIP- und Backstagekarten bekommen. Bin mal gespannt, wie die Jungs so außerhalb der Bühne sind.

Thompsons nächste Konzerte, auch eins in Österreich:

- - - Aktualisiert - - -

http://vimeo.com/87859449
 

Anhänge

  • image.jpg
    image.jpg
    89,4 KB · Aufrufe: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    72,5 KB · Aufrufe: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    74 KB · Aufrufe: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    109,1 KB · Aufrufe: 68
Bus für morgen ist voll, 50 Mann + diverse Pkw und nochmals paar Pkw von unseren Freunden aus Lüttich.

Ob wir die Antifa auch sehen? :^^: wahrscheinlich haben sie bereits einen weiteren Internet-Kampf :D
 
Spektakl u Essenu - Nijemci, danke Thompson, wir warten auf euch in Berlin

Turneja "Ora et labora" nastavljena je koncertnim spektaklom u Essenu. Spektaklom kakav je organizator i obećao. Vrhunskom produkcijom, raspoloženim Thompsonom i bendom s nekoliko tisuća Thompsonovih fanova drugačije i nije moglo biti.
Nizali su se hit za hitom, a Thompsonovi fanovi vidno željni domuljublja i domoljubnih koncerata, što kroz Thompsonove koncerte nalaze, gotovo od početka pa do kraja držali su atmosferu na vrhuncu emotivne eksplozivnosti.

Prepuna Eissporthalle dvorana u Essenu odisala je tolikom pozitivnom atsmoferom da se u jednom trenutku mlada grupa Nijemaca pokušala probiti do bine i zagrliti Thompsona.
Znatiželjan o čemu se radi, a shvativši da su Nijemci te da ne govore Hrvatski, prišao im je novinar Hrvatskog portala Fenix-magazina Daniel Bošnjak. Nakon kratkog predstavljanja (Stephan, Marcus, Tim i Claudia) ispričali su mu kako su došli iz Berlina, kako su čitali u nekim medijima o Thompsonu i pratili tijek pokušaja zabrane koncerta pa ih je u biti zanimalo o čemu se radi. Zbog čega se digla tolika buka, što se toliko loše događa na njegovim koncertima kad se toliki silni trud ulaže da mu zabrane koncerte. Evo, tu su, na njegovom koncertu i kažu da još nikad nisu osjetili toliku povezanost publike i nekog izvođača, naboj nečega lijepoga što oni ne shvaćaju, dižu ruke od veselja, grle se s Hrvatima, pokušavaju shvatiti riječi i mole da im se prevede na Njemački.
Razmijenili su brojeve u nadi da će se slikati s Thompsonom u Berlinu uz obećanje da će dovesti sve svoje prijatelje Nijemce jer im je žao da oni to isto ne dožive.

Poručili su: Danke Thompson, wir warten auf euch in Berlin
(Hvala Thompsone, čekamo vas u Berlinu)

Daniel ih je pozdravio uz riječi "zamislite kako je nama Hrvatima koji razumijemo o čemu pjeva".
Njemački portali prenose kako je održan Thompsonov koncert bez ikakvih incidenata, a mi im poručujemo: Na Thompsonovim koncertima NIKAD nije bilo incidenata, bilo ih je u glavama nekih Hrvatskih medija potpomognuti plaćenicima mrziteljima svega što je Hrvatsko, koji su se sami otkrili nakon odgađanja Berlinskog koncerta i nakon priopćenja Thompsonovog menadžera.
Dragi prijatelji, uskoro se vidimo u Berlinu Pogledajte FOTOGALERIJU

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.690577647665391.1073741866.151454118244416&type=3


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.690217397701416.1073741865.151454118244416&type=3

Erste Fotos.
 
Also, wenn ihr mal Zeit habt, dann lest euch die ersten Seiten hier durch. Hab das bisschen vergessen, da steckt so viel purer Hass drin, hahaha :D Die Kroaten hier im Thread haben vllt. 15 % Anteil an den Posts :D

Hat heute den Vertrag unterschrieben für ein Konzert in Essen.....

Oooh wäre das kool!! Danke für die Info. Leider muss man bei ihm wahrscheinlich bis zum letzten Tag zittern, wie zahlreiche Absagen/Fastabsagen beweisen :(

Guck mal :haha: :D
 
10407608_705711749485314_3937111954052301199_n.png



U suradnji s Hrvatskim Caritasom, sva zarada ostvarena ovim koncertom usmjeriti će se za potrebe poplavljenih područja u Hrvatskoj.
Kupljene ulaznice odgođenih datuma za koncert u Slavonskom brodu i dalje vrijede.
 
Zurück
Oben