Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Orhan Pamuk

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Selamu Aleykum kardesim.

Milliyetcilik gercekten cok kötü birsey burda haklisin! Fakat Orhan ne diyor? Ermenileri bilerek öldürdük diyor yani kisacasi soykirim diyor ve bende buna inanmiyorum.O kaynaklarini batidan aliyor ve kendini hakli zan ediyor ama osmanli kaynaklari baska birsey diyor! Elin kafir kaynaklarina ve ayni zamanda osmanlilarin düsmanlarina inanacak halim yok!

Saygilarla Ts61

Ve Aleyküm Selam abi.
Ona bakarsan erdogan cikip dersim olayini konusmazsa bizimkiler birsey yok diyorlardi, daha da diyenler var. Alevilerin yakildigini hepimiz gördük devlet yine görmedi. Bu ülke kendi basbakanini gözünü kirkmadan idam etti, onun destekcileride bazilari legal bazilari illegal yollarla öldürüldüler. Ergenekon da katliamlar cikti onuda gördük. Yani Pamuk en azindan kürt katliamlari ile yaptigi aciklamalar dogru oldugunu gösterdi. Onun icin ermeniler yaptigi haberde de kendisine göre bir dogruluk payi vardir. En azindan bilerek bizi kötülemek istedigi düsünmüyorum. Elin kafiri bizim bazi müslüman gecinen insanlardan daha iyi(dinimize saygi gösteriyor).

:roll: lütfen genelleme yapmayalim :tongue5:

demek sende farkettin heryerde nasıl türkiye'yi ve türkleri kötülediğini. Türküm diyor ama insan yazdıklarını okuduğu zaman inanasi gelmiyor. bunu sadece bu izleği actığı için söylemiyorum. angut işte :)

Angus diye Öküz var ona benzer bisey mi bu Angut:nemafrke:

yok ya sen bana küfür et, ondan sonra alinti ,tartismazmis esekler adam olurda senden bir bok olmaz.
gitti ciddiye aldigin hna in koynuna gir oruspu, kaltak:verwarnung:...domuzda senin babandir.

birde müslümanliktan bahsediyosun mangalda kül birakmiyosun! Bari gercek hayatinda yalanciliktan vazgecemiyosun sanal dünyada yalanciligi birak Angus öküzü
en önemli hakareti ez gecmisim pardon, hemde laf koskoca sikebahce cumhuriyet´inden geldi:) Galatasaray size cok koymus belli, koymaya devam edecigiz sizi bosamiyacigiz korkma:lol:

Tassagim ile Yarragim agzina ayni anda girsin. muahahaha

- - - Aktualisiert - - -

ich kann niemanden zwingen, aber dann hab ich auch das Recht, das unhöflich zu finden :facepalm:

Aber noch unhöflicher von euch ist, dass ihr den Völkermord an den Armeniern leugnet :^^:
ala geyik cekil aradan

birde müslümanliktan bahsediyosun mangalda kül birakmiyosun! Bari gercek hayatinda yalanciliktan vazgecemiyosun sanal dünyada yalanciligi birak Angus öküzü

Tassagim ile Yarragim agzina ayni anda girsin. muahahaha

- - - Aktualisiert - - -

ala geyik cekil aradan

ne'am pojma šta si napisao, ali ko te jebe, neodgojeni hajvane.

- - - Aktualisiert - - -

Ve Aleyküm Selam abi.
Ona bakarsan erdogan cikip dersim olayini konusmazsa bizimkiler birsey yok diyorlardi, daha da diyenler var. Alevilerin yakildigini hepimiz gördük devlet yine görmedi. Bu ülke kendi basbakanini gözünü kirkmadan idam etti, onun destekcileride bazilari legal bazilari illegal yollarla öldürüldüler. Ergenekon da katliamlar cikti onuda gördük. Yani Pamuk en azindan kürt katliamlari ile yaptigi aciklamalar dogru oldugunu gösterdi. Onun icin ermeniler yaptigi haberde de kendisine göre bir dogruluk payi vardir. En azindan bilerek bizi kötülemek istedigi düsünmüyorum. Elin kafiri bizim bazi müslüman gecinen insanlardan daha iyi(dinimize saygi gösteriyor).

Bak canim kardesim bazi insanlar bir takim dogrulari söyler ama asla objektif olamazlar! Orhan Pamugun veya Erdoganin demis olduklari bazi gercekleri bizim halkimiz zaten biliyordu.Yani Cumhuriyetin kurulusundan beri onca insan öldürüldü ve bu dogru cünkü türkiyede onca delil var.

Ama Orhan Pamuga ne oluyorda osmanli dönemindeki 1915 meselesinde düsmanlarimizin arasinda saf alip,onlara inanip bize hakaret ediyor? Bizim dedelerimiz nenelerimiz ermeni köpekleri tarafindan öldürülürken türklere karsi propaganda yapiliyordu kardesim.Orhan Pamuk bunlari niye görmüyor? Biz ermeni öldürmedik demiyorum fakat yapilanlar soykirim degildi diyorum.1915te askerlerimiz savasirken ve ekonomi kan aglarken istanbuldaki ermeni hastahanelere yardim edilip para ve gida veriliyordu! Bunlar soykirim icin dogal olmayan davranislar ve Orhaninda bunu bilmesini isterim.Ama Orhan objektif degil yoksa ermenilerin bize karsi yapmis olduklarinida batiya sunardi!

Bir takim insanlarda verdirki onlar objektifdir!

Mesela Hrant Dink! Ermeni olmasina ragmen bizleri soykirimdan hic ve hic suclamadi ve dogrulari dedi.Savas vardi ve türkler ermenileri, ermenilerde türkleri öldürdü dedi! Milliyetcilere karsi vermis oldugu mücadelesi yüzünden türkiyede sevilmedi.Soykirim degildi dedigi icinde ermenistandada sevilmedi! Adam gibi Adam keske Müslüman olsaydi!

Orhan Pamuk biraz ondan ögrenseydide tam olarak gercekleri deseydi! Azerilere yapilanlara karsi suskunlugunu bozmayan batinin usagi Orhan!

Rasgele reyting icin kitap yazmaya birakipta Dink gibi cözüm arasin!

http://www.youtube.com/watch?v=gKJrqtaK5Vc

Saygilarla Ts61

bazi öküzler Cumhuriyet döneminde onlarca insan öldürüldü derken Osmanli döneminde sokaklarda kan oluk gibi aktigini gizliyo.. Yada sadece Satilik ama satilik oldugunu anlamiyor.

- - - Aktualisiert - - -

ne'am pojma šta si napisao, ali ko te jebe, neodgojeni hajvane.
nicht spamen hässliches rehlein

bazi öküzler Cumhuriyet döneminde onlarca insan öldürüldü derken Osmanli döneminde sokaklarda kan oluk gibi aktigini gizliyo.. Yada sadece Satilik ama satilik oldugunu anlamiyor.

- - - Aktualisiert - - -

nicht spamen hässliches rehlein

Bir takim insanlar vardirki ahlaki bir sekilde konusmayi pek beceremez ve ayni sekildede tanimadiklari insanlara iftira atarlar!

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben