Tumbas
-_-
ahah bolje biti cigan nego ustasaaaaaaa
Ajmoooo crno beli, umro je tudjman franja, ćutaćemo jedan minut....
tada je bio komunjara a tek posle ustasa vreme se menja isto kao Stojkovic ovo ono nikad u partizan blabla tralala...
ahah bolje biti cigan nego ustasaaaaaaa
Ajmoooo crno beli, umro je tudjman franja, ćutaćemo jedan minut....
Zur CL-Gruppe: Es hätte schlimmer kommen können.
Zweifelsohne sind Arsenal und Donezk die Favoriten. Für Partizan wäre der dritte Platz ein sehr guter und gar nicht aussichtsloser Erfolg, alles andere wäre wie ein CL-Gewinn.
Für den serbischen Fussball würde ich es mir wünschen, persönlich jedoch nicht, aber egal.
Ich würde in der CL so aufstellen:
-----------Stojkovic---------
--Medo-Savic-Krstajic-Lazevski/Kizito
--Petrovic-----Moreira-----------
---Tomic------Ilic------------
-------Cleo----Iliev-------------
BLIC: Stojković ne želi da brani protiv Zvezde!
http://www.sportal.rs/news.php?id=34431
Hat er das nicht kürzlich dementiert oder bin ich nicht auf dem laufendem?
wow gratuliere serbien ein sehr guter spielerCleo kriegt am Samstag die serbische Staatsbürgerschaft
B92: Kleo u subotu postaje Srbin
Fudbaler Partizana Gabrijel Kleverson Kordova Kleo u subotu dobija srpski pasoš, saznaje B92.
Za subotu u 13 časova potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić primiće u svom kabinetu Klea, posle čega će biti izdato saopštenje.
Kada dobije srpski pasoš Kleo bi mogao da stekne pravo da igra za reprezentaciju Srbije, a i on je sam nekoliko puta izrazio želju za tim.
„Ako bi me selektor pozvao, pričao bih sa njim, pa ako bi me želeli u timu, igrao bih za reprezentaciju Srbije“, rekao je tada Kleo.
Kleo je jedan od najzaslužnijih igrača Partizana za plasman u Ligu šampiona, pošto je na šest utakmica u kvalifikacijama postigao osam
golova.
Heute, vor genau 25 Jahren, ist die Partizanlegende Dragan Mance gestorben.
"Otiso si Dragane, ostala je tuga, uvek ce te voleti Grobari sa juga".
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen