Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Peter Galbraith: Wegen Srebrenica die Oluja erlaubt ; Tudjman wäre verurteilt worden

welchen kontext denn , als wenn du seine studie da gelesen hättest.... du kannst ja viel behaupten (wie immer) wie sehr ihn alle angeblich geliebt haben.... und er hat die kroaten dort so doll geliebt , dass er eine serbische partei gegründet hat

black jack modus on.............

pa citirala sam ko je.... a ti si magarac

She%2Bs%2Bdonkey_8dc006_4047284.gif

welchen kontext denn , als wenn du seine studie da gelesen hättest.... du kannst ja viel behaupten (wie immer) wie sehr ihn alle angeblich geliebt haben.... und er hat die kroaten dort so doll geliebt , dass er eine serbische partei gegründet hat

A ti si citala sve njegove radove iz osamdesetih i na osnovu toga donjela zakljucke - ma fantasticno
Hail.gif
ili ce ipak biti ono drugo, da si upisala njegovo ime na wikipediji, i mislis ovdje nekome tumacit? Nisi zivjela prije rata u SR Hrvatskoj i nisi poznavala mentalitet sibencana i njihov odnos prema njemu, tako da je svakakva diskusija o njemu sa tobom suvisna.

A ti si citala sve njegove radove iz osamdesetih i na osnovu toga donjela zakljucke - ma fantasticno
Hail.gif
ili ce ipak biti ono drugo, da si upisala njegovo ime na wikipediji, i mislis ovdje nekome tumacit? Nisi zivjela prije rata u SR Hrvatskoj i nisi poznavala mentalitet sibencana i njihov odnos prema njemu, tako da je svakakva diskusija o njemu sa tobom suvisna.
ma suvisan si ti pametnjakovicu......evo ovdje je tvoj heroj pokazao kakvu sjajnu mentalitet ima...jebo te on

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Uopste nigde nisam tvrdila da sam ja intelektualka, vec treba znati kad se ne treba mesati u neke rasprave, i to jeste kad nemas POJMA.
Uostalom, treba razlikovati gospodu i raju, ne mozes ti coveku kao sto je on reci "jebo te on". Nigde nisam procitala da se on spusta na takav nivo. Sreca tvoja.
A sad odo da pohujem snicle.

ma suvisan si ti pametnjakovicu......evo ovdje je tvoj heroj pokazao kakvu sjajnu mentalitet ima...jebo te on

Nema sta, ovi tvoji "argumenti" su toliko ubitacni, da se necu danima oporaviti od ovog udarca
kava.gif

Nego Alissa, jesi li u stanju voditi raspravu bez postavljanja video-snimaka i slicica. Cisto da vidim, jesi li toliko potkovana materijom, da ti valjda nece biti problem razbiti sve moje "lazne" tvrdnje. Izvoli, na tebi je red, kad si se vec pocela umjesati', mozemo malo dublje "zaronit" i ostavit' floskule po strani.

Znaci, nije istina sto tvrdim:

Nisi zivjela prije rata u SR Hrvatskoj i nisi poznavala mentalitet sibencana i njihov odnos prema njemu

Zurück
Oben