Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Peticija protiv Šimunića i Hrvatske

Zum Glück gibts auch noch welche mit Hirn

ma daj, kao mi smo bolji
vidim da su svi zapenili, kao da zaboravljaju sta se desava na utakmicama nase reprezentacije i nasih klubova !!!???? covek je pogresio, ali celu reprezentaciju i drzavu kazniti to je potpuno nerealno !!!! pogotovo sto njega nisu podrzali ostali igraci. to je jedan izolovan slucaj i tako ga treba i posmatrati. mislim da na ovakve reakcije puno utice to sto su oni ipak otisli na sp 2014. , a mi nismo !!!!

Unfassbar wieviel Hass in Menschen steckt...jetzt werden auch die Bosniaken reingezogen

4000
Samo 4000 ljudi govori u kakvom smo sunovratu kao nacija. Da su Bošnjaci umjesto nas zagrizli oko toga, koji se već 25 god. sistematično uče propagandi, do juče bi barem 1,5 miliona ljudi to potpisalo.

Warum formulierst du im Plural während du Einzelmeinungen postest?

Wenn du echten Hass sehen willst, musst du dir nur die Posthistorie von Josip Frank ansehen.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Hrvatska nevina?
Delegat FIFE Bernd Barutt je rekao da nema primedbi i zapisa za vreme utakmice!Znaci pojeo vuk magarca!Mi Srbi se gadno kacimo sa Hrvatima koji ce nam vratiti istom merom i to kad nam bude najvise trebalo a tj prestup u EU.Bogami bre i mi smo za vreme utamice sa Hrvatskom gazili i spaljivali njihovu zastavu!I to je uvreda cele nacije!Bolje bi nam bilo da prestanemo i sutimo jer to cini i vlada Srbije!!!

Alter Schwede.....die stecken ja voller Hass....

Hrvatska
Ovde je neko napisao da se radi o pojedincima. Ja se ali plasim da kad je Hrvatska u pitanju, da vise manje ceo narod simpatise sa fasistickim i nacistickim ideologijama. Oni su zadnja nacisticka drzava na ovom kontinentu a Evropa samo gleda i cuti...a sta se kaze za onog koji samo gleda i cuti? -> Tihi saucesnik. Pa vi vidite, sa kime imamo posla, mislim da svi znamo koliko je sati.

Alter Schwede.....die stecken ja voller Hass....

Hrvatska
Ovde je neko napisao da se radi o pojedincima. Ja se ali plasim da kad je Hrvatska u pitanju, da vise manje ceo narod simpatise sa fasistickim i nacistickim ideologijama. Oni su zadnja nacisticka drzava na ovom kontinentu a Evropa samo gleda i cuti...a sta se kaze za onog koji samo gleda i cuti? -> Tihi saucesnik. Pa vi vidite, sa kime imamo posla, mislim da svi znamo koliko je sati.

...simpatise :haha:...

Zurück
Oben