Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

PKK-Sammelthread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
irgendwann wird jeder terrorist das fliegen lernen, dank bayraktar.. fosik bayraktar

14716308_1509790982371376_7028482298476203107_n.jpg

Rausschmeißen oder Höflich hinausbitten dieses Gesindel .
Ohne diesen "Ballast" würde man heute mehr Wirtschaftlichkeit vorweisen .
Auch sonst gäbe es weniger Morde und Krawalle .
Kaum vorzustellen was in Deutschland passieren würde wenn es zu solchen Bildern käme.
Was wir uns da schon jahrzehntelang gefallen lassen müssen, mir fehlen so langsam die Worte .
Da sind mir sogar das Hundertfache an Rumänen im Land lieber als nur eine handvoll von denen.

Rausschmeißen oder Höflich hinausbitten dieses Gesindel .
Ohne diesen "Ballast" würde man heute mehr Wirtschaftlichkeit vorweisen .
Auch sonst gäbe es weniger Morde und Krawalle .
Kaum vorzustellen was in Deutschland passieren würde wenn es zu solchen Bildern käme.
Was wir uns da schon jahrzehntelang gefallen lassen müssen, mir fehlen so langsam die Worte .
Da sind mir sogar das Hundertfache an Rumänen im Land lieber als nur eine handvoll von denen.

Nicht nett, wie du über deine Gastgeber redest.

dauert nicht mehr lange und der terroristen heini wird eingebunkert :dancegelb:

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Nicht nett, wie du über deine Gastgeber redest.

Sevgili dostum, sanirim bir yanlis anlasilma oldu. Türkiye Cumhuriyeti Topraklari tüm Türkiye Cumhuriyeti Insanlarina aittir.
Ister Kürt olsun ister Ermeni olsun. Ama yasadisi ilegal Örgütlere calisan, yanisira Kürtcülük yapan Fasist Tipli Kürtler yok mu?
Iste ben onlarin Milliyetciliklerinden süphe duyarim.

Burdaki okuyuculari sergiledigin oyunlar sayesinde kandirmis olabilirsin ama ben seni desifre ettim.
Ben seni Humanist yada Baris yanlisi biri olarak tanimadim, aksine.

Sadece Fasistlerde bulunan bir takim özeliklere sahipsin. Örnegin Kültürden giriyorsun mevzuya AMA isin asli ise sudur. Ortada ne somut bilgi var nede üzerinde tartisilabiliecek bir temel.
Neymis efendim, Kürtler bu Topraklarin asil sahibiymis. Sevgili dostum? Bunu neye göre kararlastiriyorsun? Savundugun o fasist Kürtler bu Ülkeye ne verdi, terör ve siddetten baska?
Tarihleri boyunca ezik olmalari kendi basarisizliklarin bir göstergesidir sadece. Bir halt yiyemis bir toplum. Ayiptir söylemesi ama Türke keciyi ver beslesin, kürde ver siksin.
Biz Emekciden yanayiz. Calisandan yana oldugumuz gibi ezilenelerden de yanayiz.

Sen bir gram dahi emek vermeden 10 ton karsilik istiyorsun, bu hangi Akla hizmettir?

Buna ragmen Türkiye Cumhuriyeti Devleti okul insaa etti okuyup Adam olasiniz diye, sizinkiler gidip o Okullari atese verdi. Farbikalar yapildi, calisip Para kazanin diye, bakiyrosun ki ayni tepki.
Kisacasi senin burdan savunmaya calistigin o Fasist tipli Kürtcü Örgüt kendi Halkini eziklige mahkum etti ve cahil kalmasi icin elinden gelen herseyi yapti. Gercekleri masaya yatiriralim, bunlari konusalim.
PKK kadar Fasist bir organizasyon yoktur. Biz bunu anlatmaya calisiyoruz. Gercek sudur ki, Kürtlerin Selahattin den sonra Dünyaya yada kendilerine vermis olduklari pozitif anlam tasiyan hicbirsey yoktur, tabiki zarardan baska. Bu durumda yollarimizi ayirmak en dogrusu olacaktir. Üstelik Kürdistanin senin gibi Akademisyen takilan insanlara ihtiyaci vardir. Madem büyük Devlet istiyorsunuz, neden bekliyorsunuz?

Global Kürtler Türkiyenin bir parçası ise o zaman öz yönetim hakları değil mi ? Türkiye Türklerindir. Kart kurt diye bir etnik grup yoktur.

Global Kürtler Türkiyenin bir parçası ise o zaman öz yönetim hakları değil mi ? Türkiye Türklerindir. Kart kurt diye bir etnik grup yoktur.

Türkiye bölünmez bir bütündür. Türkiye Cumhuriyeti sinirlari icersinde yasamakta olan herkes bu Topraklarin sahibidir.
Türkiye Türkler tarafindan kurulmus bir Türk Devletidir. Kürlerin vs bu Devletin kurulmasinda payi varmdir peki, elbette!
Bu Millet ve bu Vatanin topraklari icin yüzbinlerce Kürt kardesimiz Sehit olmustur. Bizim derdimiz Pkk yanlisi Kürtcülerle, yani Fasist kürtlerle.

Öz yönetim "hakki" diye birsey yoktur. Zorla güzelik olmaz. Sözkonusu kisiler Yasa Disi bir örgüte üye olmakkla suclanmaktadir. Bana soracak olursan Agir Suclara bulasmis yada "Terör sempatizani" olarak bilinen bir kisi Siyaset yapmamali. Yönetici dedigin insan TC Adaletine ve Hukukuna saygi duyup Demokratik yollardan Hakkini talep etmeli, eskiyalik yaparak degil.

Insan var Insancik var. Bunlardan hayir gelmez. Gecmiste Devlet tarafindan yaipilmis bazi hatalar var. Bu olup bitenler bugün gördügümüz Terörü mesrulastiramaz.
Kürtler diye bir geneleme yapmamiz yanlis olur zaten. Teröristi ve Sivil Vatandasi ayirt etmeliyiz. Ben sahsen Federasyona karsiyim. Kürtcü gruplarin savundugu Federasyon düsüncesi sadece Büyük Kürdistani kurmak icin atilmak istenilen bir adimdir. Biz Türkiye Cumhuriyeti Bölünülmez Bütünlügüne vs karsi yapilan her türlü operasyona karsiyiz. Bu konuda tavrimiz nettir.

Türkiye Türklerindir sloganinda bir yanlislik göremiyorum.
Kürdistan Kürtlerindir veya Almanya Almanlarindir vs.
Bunlar Tarihi ve Kültürel realitelerdir.

Bu hakikatler azinlik yada diger Etnik gruplarin varligini ortadan kaldirmaz ki?
Kürtler diye bir etnik grup yoktur demek Kürtlere karsi yapilmis bir saygiziliktir tabiki.
Evet, gecmiste oldugu gibi bugünde bu hatalarla karsilasabiliyoruz.
Ama dedigim gibi, bunlar Terörün gerekcesi olamaz daha dogrusu Terörü mesrulastirmaz.

Zuletzt bearbeitet:
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben