Nadajmo se da će se Bosna kvalifikovati, pa će kompletan antisrpski trio igrati u Francuskoj
Ne bih reko. Sad sam bio doli kad je srbija s albanijom igrala i niko nije za srbe bio. I oni neki sto jesu nisu ni smili progovoriti hehe.Nije ti bih antisrpska drzava. Najveci antisrbi su ti bosanska diaspora. Sta se tice naroda u bih, mislim da im je vrlo svejedno sto srbija nije na evropskom.
Ne bih reko. Sad sam bio doli kad je srbija s albanijom igrala i niko nije za srbe bio. I oni neki sto jesu nisu ni smili progovoriti hehe.
Ej nisam hercegovac.^^Pa dobro, u hercegovini se ipak vise prati "drustvo" izmedzu bosne i hrvatske ona stvar sa srbijom je vise sa strane. a na bosanskim forumima (gdje i pisu posebno ljudi iz bosne) vise citam neutralnih komentara nego onih "jebes srbiju".
Ma našalih se malo. Ali šovinistima to najvise odgovara, što opet nema veze sa fudbalom. A i u toj BiH ima mnogo Srba..
Ej nisam hercegovac.^^
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen