Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prishtina - Bauprojekte

Rrethrrotullimi

21.07.2010
dsc03018v.jpg

dsc03017p.jpg

dsc03028j.jpg

dsc03027j.jpg

dsc03026pj.jpg

dsc03025c.jpg

dsc03022q.jpg

Bluebird_pr (SSC)

Kosova bëhet më fusha golfi

Prishtinë, 23 korrik - Adhuruesit e yllit botëror të golfit dhe njëherësh sportistit më të pasur në botë, Tiger Woods, kanë rastin të tentojnë të bëjnë lëvizjet e idhullit të tyre edhe në Kosovë.

Të enjten, në afërsi të Prishtinës, në fshatin Llapnasellë, është inauguruar qendra e golfit "Golf Prishtina". Kjo qendër ka dy fusha: një të mini-profi golfit që përbëhet nga 18 gropa dhe një të golfit profi "driving range" që është e gjatë plot 250 metra.

Fusha e mini-profi golfit është e njëjtë me atë të golfit profesionist, por me diametër 10 herë më të vogël. Fusha e mini-golfit ka 18 gropa dhe pista e secilës gropë është e ndryshme dhe secila është "kopjuar" nga ndonjë klub i minigolfit nëpër botë.

Kjo qendër sipas pronarëve të saj është e para në Kosovë dhe në rajon.

"Fusha të kualitetet të tillë nuk ka në rajon, ka fusha të mini-profi golfit, por janë me beton apo me tepison. Kjo është fushë moderne dhe është investuar shumë në të", ka thënë bashkëpronari i kësaj qendre, Ahmet Kurtolli.

E gjithë kjo është ndërtuar nga mjeshtrit suedezë, ndërsa bari është nga Anglia.

Skaj shtigjeve të mini-profi golfit është ngritur edhe shtegu i gjatë 250 metra.

"Po ashtu është edhe fusha e golfit profi, 'driving range' që është e gjatë 250 metra. Fushë me gjatësi të tillë është e rrallë", ka shtuar Kurtolli.

Kjo qendër, që ka kushtuar mbi gjysmë milioni euro, përmban dhe një restorant dhe shumë bukuri të tjera skaj shtigjeve.

23-golf4.jpg

Zur Marigona Residence: Weiß einer von euch, in wieviel Jahren das alles fertig sein soll? Sieht ja verdammt geil aus!

Zuletzt bearbeitet:
2: AXIS Complex

Architect: Horizons Group
- Website: www.horizonsgroup.org
Built surface: 232.000 m2
Investor: R. Sadiku New Co L.L.C
Floors: 13 fl, 12 fl, 11 fl
- Underground: 2 fl
Function: Offices, Retail/Shopping Center

Status: U/C

unbenannt7grc.jpg

unbenannt5ssm.jpg