Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prva HNL

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
...po nekoj logici kada trosis novce, tijelo, vrijeme i najbitnije emocije za klub...jebemu misa po tvojoj logici bi i ja zivio za hajduk ako bi se iz zajebancije uclanio...

I di ja to ne radim za svoj klub ? S clanstvom podrzavam pokret koji je spasio klub, i to fiskalno i fizicno u obliku broja clanova.
Na utakmice idem kolko mi je moguce, s mojim 20 godina.
A emocije potrosim na svakoj utakmici, ma cak i na one male. Recimo protiv jebenog Inter Zapresica u kojoj smo odnijeli samo jedan bod.

Ali dosta o meni. Rijec je bilo o tom da Dinamo nema pravih navijaca.
Izuzetke upoznam svakih pet godina.
Zadnji put jednog covjeka koji sad tetovira u Rijeci. Vjerujem da si i ti jedan od tih.
Oni drugi su recimo daro, dosta moje rodbine ili skoro cijelo selo u kojoj mi stoji kuca. Nit su clanovi, nit prate utakmice. Budu u Zagrebu a nikad na maksimiru bili. Ne znaju da je dinamo pobjedio rijeku prije par dana, ali jos uvijek podjebavaju pobjedu nad hajdukom (lik stvarno nije znao da mu klub igra).
I ovo je vecina dinamovih navijaca.
Oni su razlog sto se ne mozete rijesit mamica i sto nema ljudi na stadionu.

- - - Aktualisiert - - -

I sorry za greske tipkam preko moba jebenog :lol:

...reci odmah tako a ne se vaditi iskljucivo na clanstvo...sto se tice nas, tu se duboko varas...no nije bitno sto cu reci jer svoj stav imas...samo ne zaboravi da mi, naspram vama, nemamo zdrav odnos sa klubom...dosta puta sam cuo spike tipa "sto nemozete skinuti jednog covjeka?!"...dok taj jedan covjek vecera/festa sa kolindom, sefom policije i ostalim sucima onda znas koliko je sati...za slobodu dinama nam na putu ne stoji jedan covjek vec cijeli drzavni aparat...pa si misli koliko je tesko odrzavati "ljubav" kad ti peder salje muriju cak i na europska gostovanja (eindhoven npr. gdje sam zavrsio u pritvoru)...no unatoc tome jos postojimo...brojno manje nego nekada...jer je dosta ljudima puko odavno film...no jos nos ima...

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

was ist hier mit roten und gelben Karten passiert

Anhänge

was ist hier mit roten und gelben Karten passiert

...der schiri wollte auf nummer sicher gehen das hajduk auch wirklich mit 3 punkten heimfährt...sonst "kme" "mamic" "rudes je dinamova filijala" usw...

https://youtu.be/7Vlk3zQzfNg

Već smo 13 godina bez tebe :-(
U uredu gdje je provodio i radne i neradne dane, u prostorijama svoga Dragovoljca, stalo je srce 'Spajkija' koji se uvijek žurio.
Uspješni poduzetnik i prvi predsjednik NK Hrvatski Dragovoljac. Čovjek koji je podijelio HNL na vrijeme prije i poslije Rođe. Majstor koji je ni više ni manje nego Roberta Prosinečkog doveo u Siget da igra za porciju graha! Bio je i naivac pa je sucu Katuši platio 10 tisuća maraka za "pošteno" suđenje, a na kraju su ispali iz lige.
"Kako ste se osjećali kada je cijeli stadion vikao 'Ustaše, Ustaše'?", glasio je novinarski upit 1997. nakon utakmice Partizan - Dinamo.
"Baš mi je bilo divno, drago mi je da navijaju za nas!"

Dosta toga ima o Rođi što bi se trebalo prepričavati. Iskoristiti ćemo današnji dan da ga se sjetimo.

Zurück
Oben