Tigerfish
Gesperrt
Sen bittin oğlum.Internetde dayilik taslamak kolay kocum götün yiyosa adresini at bi bulusalim anani avradini bacini kaabeye dogru yatirip bi belleyim bakalim agizin yine laf yapacak Mi
Sen bittin oğlum.Internetde dayilik taslamak kolay kocum götün yiyosa adresini at bi bulusalim anani avradini bacini kaabeye dogru yatirip bi belleyim bakalim agizin yine laf yapacak Mi
seni özledim, abi.Sen bittin oğlum.
Benim isim o gavatla sen ciktigin Delige Bir gir sira Sanada gelecek elbet. Hepiniz defolup gideceksiniz güzelim Kürdistanimizdan.Sen istersen bana adresini ver söz veriyorum seni bulurum
Böyle uzaktan küfürlü bu işler olmaz
Adamsan bana yolla ondan sonra olacakları görürsün
Bir daha söylüyorum. Sen bittin.Benim isim o gavatla sen ciktigin Delige Bir gir sira Sanada gelecek elbet. Hepiniz defolup gideceksiniz güzelim Kürdistanimizdan.
Havlamayi birak adres verBir daha söylüyorum. Sen bittin.
Benim isim o gavatla sen ciktigin Delige Bir gir sira Sanada gelecek elbet. Hepiniz defolup gideceksiniz güzelim Kürdistanimizdan.
Sen Isine BakUzatma
Şu anda Çatalca’dayım ve dört gün sonra Almanya’ya geri dönüyorum. Ondan sonra kozlarımızı paylaşacağız.Sen Isine Bak
Sen Isine Bak
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen